Siyasi zemini anlatan ‘kafesi’ izlediler

Çerkezköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı üyeleri vizyona yeni giren ve 12 Eylül’deki siyasi süreci Ülkücülerin gözünden anlatan ‘Kafes’ filmini izledi

Siyasi zemini anlatan ‘kafesi’ izlediler
05 Ekim 2015 Pazartesi 17:35

 KAFES FİLMİNİ İZLEDİLER

Çerkezköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı üyeleri ‘Kafes’  filmini Erna Center’da izledi. Çerkezköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı üyeleri, Erna Center’da saat 21.00 seansında gösterime giren ve 12 Eylül 1980 tarihindeki siyasi zemini Ülkücülerin gözünden anlatan Kafes isimli filmi izlediler.

FİLMİ ÇOK SAYIDA ÜLKÜCÜ İZLEDİ

Düzenlenen etkinliğe Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Aksan, Çerkezköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkan Vekili Erdal Çelik ve çok sayıda partili ile ülkücü katıldı.

ÇARPICI SAHNELER YER ALIYOR

2 Ekim tarihinde vizyona giren Kafes isimli filmin başrollerine İsmail Hacıoğlu, Şefik Onat ve Nilay Duru paylaşıyor. Joy PR imzası taşıyan filmin yönetmenliğini Mahmut Kaptan yaparken, yapımcılığını Yasemin Ak üstlendi. Bir günde 10 binden fazla kişi tarafından izlenen ve yüzlerce sosyal medya kullanıcının paylaşımda bulunduğu fragmanda filmin çarpıcı sahneleri yer alıyor. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.