Siyasilerden atışlar

Seçim meydanlarının son derece hareketlendiği ve meydanlarda bol bol vaad verildiği şu günlerde Kızılpınar'da düzenlenen 'Tek Kurşun Yarışmasında' siyasiler atışları ile sınıfta kaldılar. Siyasilerin yüzünü yarışmada 23 puan ile 4. sırayı alarak derece yapan MHP Milletvekili Adayı Fikri Güzel ağarttı.

Siyasilerden atışlar
17 Temmuz 2007 Salı 08:35

EN İYİ ATAN BAŞKAN KORKMAZ

Kızılpınar Avcılık ve Atıcıık Spor Kulübü tarafından düzenlenen Tek Kurşun yarışmasında 50 metreden hareketli hedefe ateş eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, 3 atışta da 0 puan çekerken, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ise hem ev sahibi olmanın verdiği avantajı hem de asker kökenli olmanın verdiği avantajı iye kullanarak, hedefi vurmayı başardı ve 10 puan alarak 'En iyi atan Belediye Başkanı' ünvanını ile geçirdi. ATIŞLARI İLE ÖVÜNENLER
ÖVÜNDÜKLERİ GİBİ ATAMADILAR

İki Belediye Başkanının atışlarda 0 puan alması espiri konusu olurken, düzenlenen yarışmada İl Genel Meclisi Üyesi Behçet Güven ise 11 puan almayı başardı.

FİKRİ GÜZEL DERECE YAPTI

Tek Kurşun yarışmasına katılan MHP Milletvekili Adayı Fikri Güzel ise siyasilerin yüzünü ağartmayı başardı. 3 atışında da hedefi vuran MHP Adayı Fikri Güzel, 23 puan alarak 100'den fazla kişinin katıldığı yarışmada 4. srayı alırken, siyasette olduğu kadar, atıcılıkta da başarılı olduğunu göstermiş oldu. Yarışmaya katılan ve yörede av merakı ile bilinen Ç.T.S.O. Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Mandalı da hedefi tutturan isimler arasında yer alırken, 12 puan almayı başardı.

KİMLER İYİ ATTI?

Kızılpınar Avcılık ve Atıcılık Kulübü tarafından düzenlenen yarışmada Mesut Sezer 29 puanla birinci, Mehmet Kaya 28 puanla ikinci, Erdoğan Karakaş 25 puanla üçüncü, Fikri Güzel 23 puanla dördüncü ve Serdar Solak ies 20 puanla beşinci oldu. Yarışmada dereceye giren atıcılara Dernek Başkanı Ersin Çelik ve davetliler tarafından madalya ve kupa verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.