Siyasilerden birlik beraberlik mesajı

Trakya Yozgatlılar Federasyonu tarafından Veliköy Belediye Düğün Salonu’nda birlik beraberlik ve dayanışma gecesi düzenlendi. Düzenlenen geceye katılan Çerkezköy Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay ile Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, yaptıkları konuşmalarda seçimlerin geçici olduğunu belirterek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Siyasilerden birlik beraberlik mesajı
14 Mart 2019 Perşembe 13:33

“TRAKYA’DA GURBETÇİ DEĞİL EV SAHİBİYİZ”
 ‘Trakya’da kocaman bir aileyiz’ diyen Koç: “Trakya Yozgatlılar Federasyonu, Trakya’nın en ilki ve en büyük sivil toplum kuruluşu olarak tarihteki yerini almıştır. Bölgemizde bulunan 13 bin üyemizle, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağıyla yürüyerek, bir çığ gibi büyümek amacımızdır. Biz Trakya’da gurbetçi değil, bilakis ev sahibiyiz. Biz Trakya’da kocaman bir aileyiz. Bu ailenin tüm fertlerinin birbirine sımsıkı kenetlenmesi ve dimdik durması en büyük temennidir” İfadelerine yer verdi.
KOZUVA: “SEÇİMLER GELİP GEÇİCİ”
Sonrasında Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva da seçimlerin gelip geçici olduğunu ifade ederek; “İnşallah 31 Mart akşamı güzel bir seçim geçireceğiz. Seçimlerin gelip geçici olduğunu hepimiz biliyoruz. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Bu akşam burasının siyaset yeri olmadığını düşünüyorum. Bu birlik beraberliğimiz daim olsun. Hepiniz Allah’a emanet olun” diye konuştu.
AKAY’DAN BİRLİKTELİK MESAJI
Çerkezköy’ün, aldığı göç ile birlikte bir Türkiye mozaiği oluşturduğuna dikkat çeken Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da, “Bizler, bu birlik beraberlik duygularıyla birbirimize sımsıkı tutunarak kenetlenerek, hep birlikte memleketimin 7 coğrafyasının tüm insanlarıyla kardeşçe bir arada olmaya devam edeceğiz. Çerkezköy böyle bir güzellik, bu güzelliği bizlere yaşatan tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı gönderiyorum. Bu gecede buluşmamızı sağlayan herkese teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.
KOZUVA 5 BİN LİRA BAĞIŞLADI
Yozgatlılarla bir araya gelmenin kendisi için büyük bir gurur olduğunu dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Federasyon başkanımız böyle bir gece yapılacağını, birlik beraberliğin en üst seviyeye çıkacağını söyleyince biz de bütün programlarımızı iptal ettik. Gerçekten çok sevdiğim Yozgatlılarla bir arada olmanın güzelliğini yaşamak istedik. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı bundan sonra Yozgatlılar’ın fahri hemşehrisidir, sonuna kadar da arkasındadır. Her şey gönlünüzce olsun” ifadelerini kaydetti. Konuşmaların ardından Yozgatlılar arasında bir gelenek olan testiyi kıran Kozuva da federasyona 5 bin lira bağışta bulundu. Büyük bir eğlenceye sahne olan etkinlik, canlı müzik eşliğinde yöresel halk oyunlarıyla devam etti
SİYASİLER PROGRAMA KATILDI
Düzenlenen etkinliğe Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, siyasi parti temsilcileri, Trakya Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Burhan Koç, Trakya Yozgatlılar Federasyonu Kurucu Başkanı Osman Karadavut ve çok sayıda Yozgatlı vatandaş katılım sağladı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.