Siyasileri bayram birleştirdi

Çerkezköy belediye Başkanı Vahap Akay, ramazan Bayramı dolayısı ile AKP ve MHP’yi ziyaret etti. CHP Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir ile birlikte her iki partiyi ziyaret eden Belediye Başkanı Akay, AKP ve MHP’lilerin bayramlarını kutladı

Siyasileri bayram birleştirdi
01 Ağustos 2014 Cuma 07:33

İlk ziyaretini AKP’ye yapan Belediye Başkanı Vahap Akay ve CHP Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir, burada İlçe Başkanı Reşat Bahar, Meclis Üyeleri ve partililer tarafından karşılandı. Sıcak bir atmosferde geçen ziyaretin ardından Belediye Başkanı Akay, AKP’lilerin Bayramını kutladıktan ve iyi niyet temennilerini sunduktan sonra MHP İlçe Teşkilatı’na geçti.
AKP’NİN ARDINDAN MHP’YE GEÇTİ
MHP İlçe Teşkilatı’nda İlçe Başkanı Koray Önsel tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.
İ-ADEYİ ZİYARETLER YAPILDI
Belediye Başkanı Vahap Akay ve CHP Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir’in AKP ve MHP’ye yaptığı ziyaretlerin ardından her iki parti de CHP İlçe Teşkilatı’na i-adeyi ziyarette bulunarak, CHP’liler ile bayramlaştılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.