Siz varsanız Kent Konseyi var

Haziran ayı sonunda yönetim kurulunu seçen, ekim ayı sonunda da genel kurulunu yapan Süleymanpaşa Kent Konseyi, Kadın, Gençlik ve Engelli Meclislerini oluşturmak için harekete geçti.

Siz varsanız Kent Konseyi var
28 Kasım 2014 Cuma 07:58

“Siz varsanız Kent Konseyi var” sloganı ile harekete geçen Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Bekir Ersöz, Süleymanpaşa Kent Konseyi’nin çalışmalarını sağlıklı bir şekilde yürütebilmesi için oluşturulacak meclislere vatandaşların katılımlarına dikkat çekerken, “Kent konseyi bir şehrin üretim ve denetim mekanizmasıdır. Süleymanpaşa Kent Konseyi’nde vatandaşlarımızın yerini alarak yönetime katılması ve bu şehrimizi geliştirmek için üretilecek projelerin ortağı olmasını istiyoruz. Bu nedenle genel kurulumuzda oluşturma kararı aldığımız Kadın Meclisi, Gençlik Meclisi ve Engelli Meclisimize tüm Süleymanpaşalıların katılımlarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Süleymanpaşa Kent Konseyi’ne dahil olmak ya da bilgi almak için 0850 450 59 59 nolu hattan 1101 (Vildan Özcan) dahilisinden bilgi alabilir ve http://suleymanpasa.bel.tr/d/uyelik.pdf üyelik adresinden katılım formuna ulaşabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.