Sizler bizim için çok değerlisiniz

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Zübeyde Hanım Huzurevi ve Çorlu Huzurevi'ni ziyaret ederek huzurevi sakinlerinin yeni yılını kutladı.

Sizler bizim için çok değerlisiniz
04 Ocak 2019 Cuma 12:51

TELEP VE ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ
Başkan Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Zübeyde Hanım Huzurevi ve Çorlu Huzurevi'ne gerçekleştirdiği ziyarette, huzurevi sakinleri ile bir araya gelerek sohbet etti ve kendilerinin talep ve önerilerini dinledi. Başkan Albayrak, ayrıca huzurevi sakinlerinin yeni yılını tebrik ederek yeni yılın kendilerine sağlık ve huzur getirmesi temennilerinde bulundu.

SİZİN HER TALEBİNİZ BİZLER İÇİN ÇOK KIYMETLİ
Huzurevi ziyaretleri sırasında açıklama yapan Başkan Albayrak, “Yılın son gününde sizleri ziyaret etmek, sizlerle birlikte olmak istedim. Öncelikle 2019 yılının ülkemiz için birlik ve beraberlik, hepimiz için güzellikler getirmesini, sağlıklı günler getirmesini diliyorum. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Sizin her talebiniz bizler için çok kıymetli. Hepinize yeni yılda sağlıklı sıhhatli günler diliyorum. Sevgiler ve saygılar sunuyorum” dedi.

Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar Tekirdağ İl Müdürü Hasan Yılmaz ve Başkan Kadir Albayrak'ın eşi Gülseren Albayrak da yer aldı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.