Sizlerden aldığımız güçle ayakta duruyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Biber ve Cevdet Aykaç ile Çerkezköy Gazi Polis Merkezi’nde nöbet tutan polislere ziyaret gerçekleştirdi. CHP’liler İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan hain terör saldırısını kınadı ve polislere başsağlığı dileyerek moral verdi

Sizlerden aldığımız güçle ayakta duruyoruz
14 Aralık 2016 Çarşamba 11:59

BAŞSAĞLIĞINDA BULUNDULAR

Çerkezköy Gazi Polis Merkezini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Engin Camcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Biber ve Cevdet Aykaç nöbet tutan polislerle sohbet ederek, başsağlığı dileğinde bulundu. Camcı,  İstanbul'da yaşanan terör saldırısında şehit olan polislerin ve vatandaşların acısını yüreklerinde hissettiklerini söyledi.

POLİSLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ

Güvenlik güçlerinin her zaman yanında olduklarını belirterek üzüntüsünü dile getiren Başkan Camcı “Ülkemizin birliği ve dirliği için gözlerini kırpmadan 24 saat görev yapan polislerimizin her zaman yanında olacağız. Bizler sizlerden aldığımız güçle ayakta duruyoruz. İstanbul’daki patlama, milletimizi ve ülkemizi hedef alan bir patlamaydı. Ama hainler unutmasın ki bizim birlik ve beraberliğimizi kimse bozamayacak. Askerimiz ve polisimiz bunları hak etmiyor. İnşallah bir daha böyle acılar yaşamayız. Gönlümüz sizlerle. Bir kez daha bu alçak ve hain saldırıyı lanetliyor, hain saldırıda şehit olan polis ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.



Ziyarette CHP’liler nöbet tutan polislere kumanya dağıttı.  
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.