Sizleri ailem gibi görüyorum

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ni ziyaret ederek, Gaziler Günü’nü kutladı

Sizleri ailem gibi görüyorum
17 Eylül 2015 Perşembe 17:18

“GAZİLER GÜNÜNÜZÜ KUTLUYORUM”

Gazilerin yanındayken kendini aile ortamı gibi sıcak ve samimi bir yerde hissettiğini belirten Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Öncelikle tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Milletimize de baş sağlığı diliyorum. Bilindiği gibi 19 Eylül Cumartesi Gaziler Günü var. O günden önce sizleri bir kez daha ziyaret etmek istedim. Göstermiş olduğunuz bu sıcak karşılamadan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin yanında kendimi ailemleymiş gibi hissediyor, sizleri ailem gibi görüyorum. Biz bugün ülkemizde rahatça yaşıyorsak bunu Kahraman Şehit ve Gazilerimize borçluyuz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek de azdır. Bu vesileyle tüm Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Gaziler Gününüzü de şimdiden kutluyoruz. Sonsuz şükranlarımızı arz ediyoruz.” diye konuştu.

“ÇOK BÜYÜK ÇABA SARF EDİYORSUNUZ”

Ülkenin birlik ve beraberliği için Gazilerin ve Şehit ailelerinin gösterdikleri çabaların göz ardı edilemeyeceğine vurgu yapan Kubilay, “Başkanımız ve Dernek Yönetimimiz, siz Kahraman Gazilerimiz ve şehit ailelerimiz, gerçekleştirdiğimiz tüm program ve etkinliklerde yanımızdasınız. Birlik ve beraberlik için çok büyük çaba sarf ediyorsunuz. Bunun için de sizlere çok teşekkür ediyorum. Az önce de belirttiğim gibi sizleri ailem olarak görüyorum. Hepinize bir telefon kadar uzağım.” ifadelerini kullandı.

“ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM”

Kaymakam Metin Kubilay’a teşekkürlerini ileten Çerkezköy Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, “Ziyaretlerinden dolayı Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ne yazık ki yeni Şehitlerimiz de var ve üzülmemek elde değil. Devletimiz, milletimiz, halkımız için bunlarla uğraşmak zorundayız. Bizler de Sayın Kaymakamımızı ailemiz gibi görüyoruz. Kendileri bize çok yakın. Kendisinin de dediği gibi bize sadece bir telefon kadar uzakta. Hep bizlerle beraber. Biz de kendilerine çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

“FAALİYETLERİNİN DEVAMINI DİLİYORUM”

Çerkezköy Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği tarafından düzenlenen programları çok faydalı bulduğunu belirten Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Derneğimiz gerçekten çok faydalı işlere imza atıyor. Özellikle okullarda Kıbrıs Harekatı ile ilgili yapılan konferanslar çocuklarımıza milli duygular aşılamak için çok başarılı birer çalışmaydı. Faaliyetlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyor, etkinliklerinin devamını diliyorum.” dedi.

“VATAN SİZE MİNNETTAR ANITI İÇİN VAHAP AKAY’A TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Kent Konseyi önünde açılan Vatan Size Minnettar Anıtı için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkürlerini ileten Yarlıgan, “Elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Şimdilik elimizden bu kadarı geliyor. Dernekleşmek istiyoruz ve bu yöndeki çalışmalarımız da sürüyor. Hazır konusu açılmışken Vatan Size Minnettar Anıtı için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkürlerimi iletmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

KORE GAZİSİYLE SOHBET ETTİ

Ziyaretin sonlarına doğru Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 1953’te Kore’de bulunan Kore Gazisi 83 yaşındaki Celal Yılmaz ile bir süre muhabbet ederek isteklerini dinledi.

BAŞARI BELGESİ VERDİ

Kaymakam Metin Kubilay daha sonra, “Başta şahsınız olmak üzere, tüm Kahraman Gazilerimize; İlçemizde yapmış olduğunuz başarılı çalışmalarınız ile tüm etkinlik ve faaliyetlere yoğun katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim.” diyerek Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan’a bir başarı belgesi takdim etti.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.