SOBA’nın logosunu Çerkezköy Belediyesi belirledi

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden, il ve ilçe belediyelerinin sosyal medya koordinatörlerinin yer aldığı Sosyal Belediyeler Ağı (SOBA) arasında başlatılan Sosyal Belediyeler Ağı logo yarışmasında Çerkezköy Belediyesi tasarlamış olduğu logo ile birinci oldu

SOBA’nın logosunu Çerkezköy Belediyesi belirledi
04 Şubat 2017 Cumartesi 09:27

BELEDİYE GRAFİKERİ TASARLADI

Türkiye’deki Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler arasında gerçekleştirilen ve Çerkezköy Belediyesi’nin de aralarında bulunduğu Sosyal Belediyeler Ağı düzenli olarak gerçekleştirdiği sosyal medya çalıştayları devam ediyor. En Son Adana ilinin Seyhan İlçesi’nde gerçekleştirilen ve Çerkezköy Belediyesi Sosyal Medya koordinatörlerinin de katıldığı çalıştayda 40 belediye arasında logo tasarım yarışması düzenlendi. Her belediyenin Sosyal Belediyeler Ağı (SOBA) için tasarım hazırladığı logo yarışmasında SOBA Yürütme Kurulu tarafından değerlendirme neticesinde Çerkezköy Belediyesi Basın Yayın Birimi’nde görevli grafiker Alkan Kuru’nun tasarladığı logo birinci seçildi. Artık logosuna kavuşan Sosyal Belediyeler Ağı Yürütme Kurulu Çerkezköy Belediyesi’ne ve grafikerine teşekkür ederken, çalıştaylarına ara vermeden devam edecekleri bilgisini verdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.