Şoförler dert yandı

Sınırlı Sorumlu 122 No’lu Veliköy Minibüs ile Yolcu Taşıma Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Furkan Yeşil, Veliköy – Çerkezköy Minibüs Hattı’nda hizmet veren şoför esnafının sıkıntılarını ve isteklerini dile getirdi

Şoförler dert yandı
24 Mart 2015 Salı 19:49

 BİZİ SÜREKLİ ERTELİYORLAR

En büyük sıkıntılarının duraklar olduğunu belirten Yeşil; “Genel sıkıntımız duraklar. Özellikle üniversitenin önüne durak yapılmasını istiyoruz ama yapılmıyor. Öğrenciler geceleri yurtlarına dönmek için araç beklerken altına sığınacakları bir durakları yok. Sanayi Bölgesi’nde de durak yok. Yazın sorun değil de yağışlı havalarda insanlarımız açık alanda araç beklemek zorunda kalıyorlar. Çerkezköy’de eski otogarın olduğu yeri kullanıyoruz hala. Eski otogarda herhangi bir bekleme yeri yok, durak yok. İnsanlar araçlarını soğukta, yağış altında beklemek zorunda kalıyorlar. Son servisimiz 23.00’da eski otogardan kalkıyor. O servisi kullanacak vatandaşlar aydınlatmanın da bulunmadığı bir alanda araç bekliyorlar. Bu bekleyen yolcular için tehlike yaratıyor. Mevcut istikametimizde yaşanan durak sıkıntısını Çerkezköy Belediyesi’ne ilettik. Başta ilgileneceklerini söylediler ama somut bir adım atılmadı. Sonraki şikayetlerimizde topu sürekli Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne attılar. Bizi sürekli erteliyorlar.” ifadelerini kullandı.

ARAÇLARI PARK EDECEK YERİMİZ YOK

Veliköy’de kakış noktalarının orada araçlarını park edecekleri yer konusunda büyük sorunları olduğunu kaydeden Furkan Yeşil; “Hürriyet Parkı önüne park ettiğimiz araçlar yüzünden yukarıdan gelen araçların görüşü kapanıyor. Bu durum tehlike arz ediyor. Veliköy belediyeyken, belediyemizden Hürriyet Parkı’nın kaldırımındaki yeşillik alanın kaldırılıp, orayı kaldırım yapıp, açılan alanı da minibüslerimiz için cep yapmalarını istemiştik. Yapacaklarını söylemişlerdi ama o da yapılmadı. Biz de burada yola park etmek zorunda kalıyoruz” dedi.

MEVCUT KULÜBEMİZ ÇOK ESKİ

Bekleme kulübelerinin eski olduğunu ve istedikleri yerlere kulübe kurdurtamadıklarını belirten Yeşil; “Mevcut kulübemiz çok eski ve kullanışsız. İstediğimiz hiçbir yere kulübe koymadılar. İlk ve ortaokulun oraya kulübe istedik koymadılar” açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.