Şoförler Odası Başkanı Yaşar Kuş; Demirbağ üyeleri

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte AKP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Kuş AKP’nin seçimlerde yakaladığı başarıdan dolayı Alaettin Demirbağ ve Sait Yazı’yı tebrik etti.

Şoförler Odası Başkanı Yaşar Kuş; Demirbağ üyeleri
24 Haziran 2011 Cuma 00:00

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Milletvekilliği seçimlerinde %46 oranında oy alarak ilçemizde birinci parti çıkma başaran AKP İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Yaşar Kuş burada yaptığı konuşmada, odalarının üyesi olan AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’ın siyasete girme noktasında üyelerine örnek oluşturduğunu söyledi.
SEÇİM DÖNEMİ CENTİLMENCE GEÇTİ
Konuşmasına AKP İlçe Teşkilatını seçimlerden başarılı bir şekilde çıktıkları ve iktidar oldukları için kutluyorum diyerek başlayan Kuş, "AKP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın bu seçim döneminde iyi bir çalışma yaptığını ve bu çalışmanın sonuçlarını aldığını gördük. Esnaf Odamızın üyesi olan AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, bulunduğu makamı hakkıyla temsil etmesi, diğer üyelerimize de AKP’den veya farklı siyasi partilerden siyasete girme noktasında örnek olmuştur.
İçimizden geçen,  Sait Yazı’nın da Meclis'te olması, bizleri ve Çerkezköy’ü orada temsil etmesiydi. Ama halkımız takdiri kendisinin bizlerin yanında kalarak mücadelesine devam etmesi yönünde oldu. Bu seçim döneminde centilmence bir yarış sergiledikleri için AKP’yi ve diğer bütün siyasi partileri kutluyorum" dedi.
Şoförler Odası olarak yaşadıkları bir takım sorunlar olduğunu da belirten Kuş, "Bu sorunları AKP İlçe Teşkilatı’nın ve Hükümetimizin desteği ile kısa sürede çözeceğimize inanıyorum" dedi.
HALKIMIZ İSTİKRARDAN YANA TAVIR ALDI
Seçimlerin kendileri açısından kardeşlik havası içinde geçtiğini belirten AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, "Halkımız istikrardan yana tavır alarak partimizi yeniden iktidara taşıdı. Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak seçim döneminde iyi bir çalışma yaptığımızı düşünüyorum. Bizim başarımız 2 aylık bir mücadelenin ürünü değildir. Sait Yazı ile 2004 yılından bu yana verilen mücadele ile bu noktaya gelmeyi başardık. Çerkezköy’den aldığımız %46’lık destek ve birinci parti olmamız büyük bir önem arz ediyor. Halkımızın bu desteğine yapacağımız çalışmalarla en iyi şekilde cevap vermek istiyoruz" dedi.
HALKIN İÇİNDE OLAN BİR TEŞKİLATIZ
Sürekli çalışan ve halkın içinde olmaya özen gösteren bir teşkilat olduklarını belirterek konuşmasına başlayan Sait Yazı ise, "Bunun sonucunda Çerkezköy’de ve Türkiye genelinde büyük destek gördük. %50 oy almanın önemli bir başarı olduğunun bilincindeyiz. Halkımız kendisine hizmet edenlere gerekli desteği vermiştir. Bugünden sonra da partimize verilen desteğin karşılığını halkımıza en iyi şekilde vermek için çalışacağız" dedi.
BAKAN YARDIMCILARI ÖZEL SEKTÖRDEN OLACAK
AKP İktidarının atacağı yeni adımlar hakkında bilgi veren Yazı, "Yakın süreç içerisinde Devlet Bakanlıkları kaldırılarak yeni Bakanlıklar oluşturulacak. Her Bakanın bir de Bakan Yardımcısı olacak. Bu Bakan Yardımcıları özel sektör temsilcilerinden seçilecek. Böylece ülke yönetiminde üretenlerin, piyasanın ve özel sektörün sıkıntıları daha yakından bilen kişilerin söz hakkı olacaktır. Bu sayede ülke ekonomisinin gelişiminde önümüze çıkan sorunlar daha hızlı bir şekilde çözülecektir" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.