Şoförler odasında As dönemi

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş’un hakkında kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle cezaevine gönderilmesinin ardından Başkanlığa SS 25 Nolu Akarsu Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mustafa As getirildi.

Şoförler odasında As dönemi
28 Mart 2016 Pazartesi 08:56

 

ODA BAŞKANI MUSTAFA AS OLDU

Hakkında kesinleşmiş bulunan hapis cezası nedeniyle cezaevine gönderilen ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı düşen Yaşar Kuş’un yerine SS 25 Nolu Akarsu Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Mustafa As getirildi. Yönetim Kurulu’nun oy birliği ile Başkanlığa getirilen Mustafa As, “Yaşar Başkan daha önce onanmış olan cezası kesinleşti ve başkanlığı da düştü. Bugün de oda yönetim kurulumuz bir araya gelerek kendi arasında görev dağılımı gerçekleştirdi. Yapılan görev dağılımı sonunda yönetim kurulunun oy birliği ile başkanlığa getirildim. Başkan Vekilliği görevini sürdüren Hakan Fıçıcı kardeşimde yeniden oy birliği ile başkan vekilliğine getirildi” dedi.

ZORLU SÜRECİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

As konuşmasının devamında ise, “Başkan Yaşar Kuş’un oda başkanlığı görevinin düşmesiyle birlikte eksilen yönetim kurulu üyeliğine de yönetim kurulu asil üyesi Umut Çan da oy birliği ile yönetim kurulu üyeliğine getirildi. Önümüzdeki süreçte zor görevler bizi bekliyor. Bu zorlu süreci yönetim kurulu arkadaşlarımız ve oda üyelerimizle birlikte üstesinden geleceğine inanıyoruz” diye konuştu.

BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Oda Başkanı olarak yönetim kuruluyla birlikte her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını ifade eden Mustafa As, “Oda üyelerimizin bu güne kadar olduğu gibi bundan böylede hak ve hukukunu korumak için büyük gayret sarf edeceğiz. Bu konuda oda üyelerimizin içi rahat olsun. Yaşar başkanında kısa sürede cezasını bitirerek dönmesini temenni ediyoruz ve kendisine bir kez daha geçmiş olsun diyoruz” ifadelerini kullandı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.