Soğucaklılar’dan Başkan Akay’a festival daveti

Vize Soğucak Köyü Derneği Başkanı İsmail Sav, yönetimi ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret ederek, Başkan Akay’ı 17 Haziran’da düzenleyecekleri bahar şenliğine davet etti.

Soğucaklılar’dan Başkan Akay’a festival daveti
28 Mayıs 2018 Pazartesi 12:30

SİZLERİ DE ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ
 
Vize Soğucak Köyü Derneği Başkanı İsmail Sav, beraberindeki Başkan Yardımcısı Hakan Çanta ile Yönetim Kurulu Üyeleri Nurten Özdaş ve Uğur Süngü ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a nezaket ziyaretinde bulundu. Derneklere olan desteklerinden dolayı Başkan Akay’a teşekkür eden İsmail Sav, “Dernek olarak 17 Haziran’da Kırklareli Vize ilçesine bağlı Soğucak köyümüzde bahar şenliği düzenleyeceğiz. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” dedi.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise “Çerkezköy Belediyesi olarak elimizden geldiğince derneklerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.