Sokağa pankart astılar

Gazi Mustafa Kemal Paşa Özcan sokak esnafı sokak üzerine astıkları pankart ile sokağın araç trafiğine kapatılmasını istiyorlar. Belediye binasının arkasında sokak üzerine asılan pankartta, ‘Özcan sokak esnafı olarak sokağımızın araç trafiğine kapalı Halkımıza açık yürüyüş alanı olmasını istiyoruz’ ifadeleri yer alıyor

Sokağa pankart astılar
28 Nisan 2016 Perşembe 17:21

 ÇOĞUNLUK YÜRÜYÜŞ ALANI OLSUN İSTİYOR

Ziraat bankası önünden Öztrak caddesine bağlanan sokak üzeri ve İşcan sokak da dahil olmak üzere esnafın çoğunluğu her iki sokağında araç trafiğine kapatılmasını istiyor. Çerkezköy Belediyesi Zabıta ekipleri de esnaf ile yaptıkları görüşmeler sonucunda esnafların bir kısmı sokağın ücretli olması yönünde istek belirtirken, bir kısmı olduğu gibi kalsın bir kısmının da tamamen araç trafiğine kapatılarak yürüyüş alanı oluşturulsun diyor.

TALEPLER BAŞKAN AKAY’A TESLİM EDİLDİ

Esnaflarla yapılan görüşmeler ardından toplanan talep imzaları Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a değerlendirmek üzere teslim edildi.

Haber: Feyza İşcan Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.