Sokak futbolunda heyecan başladı

Dost Fm tarafından düzenlenen sokak futbolunda heyecan başladı. 8 takımın yer aldığı turnuva A ve B olmak üzere iki grup halinde oynanıyor.

Sokak futbolunda heyecan başladı
31 Ağustos 2007 Cuma 09:34

4'erli takımların yer aldığı gruplarda ilk maçlar oynandı. A grubunda yer alan Kıldızlar Mobilya ile Ali Baba Restaurant, Exviva ile Liverpool karşı karşıya gelirken, B grubunda yer alan takımlardan Artı onaltı ile Orka İnşaat, Ajansjest ile de Akkuş Branda karşı karşıya geldi.

KATILIM İYİYDİ

7.5 dakikalık iki yarı halinde oynanan karşılaşmalarda heyecan ve görsellik ön plana çıkarken turnuvayı izleyen taraftar sayısıda bir hayli yoğun oldu.

Günün ilk karşılaşmasında Kıldızlar Mobilya ile Ali Baba takımları karşı karşıya geldiler ve turnuvanın ilk karşılaşmasından Kıldızlar Mobilya 11 - 6 galip ayrıldı.

İkinci karşılaşmada ise Exviva Liverpool'u 7 - 5 yenerek ilk galibiyetini aldı. Turnuvada günün ilk karşılaşmalarının toplu sonuçları şöyle;

Kıldızlar Mobilya 11 Ali Baba 6
Exviva 7 Liverpool 5
Artı onaltı 6 Orka İnşaat 4
Ajans Jest 3 Akkuş Branda 5

TURNUVA 4 GÜN SÜRECEK

Turnuvayı düzenleyen Dost FM Genel Koordinatörü Eda Alpar turnuvanın Cumartesi günü sona ereceğini belirterek "Dost FM personeli olarak düzenlediğimiz sokak futbolu turnuvasının startını oynanan ilk karşılaşmalar ile vermiş olduk. Cumartesi günü yarı final ve final karşılaşmaları ile turnuva sona erecek ve şampiyon takım belirlenecek. Her yıl düzenlemeyi düşündüğümüz turnuvamızı geleneksel hale getirmek istiyoruz. Bu sene ilk kez düzenlememize rağmen gerek takımların, gerekse izleyici kitlesinin katılımı iyi. Fakat önümüzdeki senelerde çok daha yoğun bir katılım olmasını bekliyoruz"

ŞAMPİYONLUK ÖDÜLÜ 200 YTL

"Turnuvaya takımlar 3 as 1'de yedek oyuncu olmak üzere 4'er oyuncu ile katılıyorlar. A ve B grupları olmak üzere 2 grup halinde düzenlenen turnuvada her grupta 4'er takım var. Cumartesi günü oynanacak olan final müsabakası ile şampiyon ve diğer dereceye giren takımlar belirlenmiş olacak. Böylece belirlenen şampiyon takım şampiyonluk ödülü olan 200 YTL'yi de kazanmış olacak. Turnuva da 2. ve 3. olan ekiplere ise turnuva sponsorları tarafından sürpriz ödüller verilecek. Ayrıca final akşamı kesinlikle kaçırılmaması gereken bir sürpriz hazırladık. Sürprizimizi turnuvaya katılan bütün takımlar ve izleyicilerimizin oldukça beğenmesini bekliyoruz. Final akşamının daha kalabalık ve yoğun bir ilgi ile izlenmesini bekliyoruz ancak biz yinede tüm Çerkezköy halkını final müsabakasına ve sürprizimizi izlemeye davet ediyoruz" şeklinde açıklamada bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.