Son 15 günde 120 noktada tamir çalışmaları yapıldı

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre son 15 gün içerisinde Çerkezköy ve mahalleleri dahil olmak üzere 120 noktada parke taş, beton yol ve sıcak asfalt tamir çalışmalarının yapıldığı ifade edildi.

  Son 15 günde 120 noktada tamir çalışmaları yapıldı
31 Temmuz 2014 Perşembe 07:51

PARKE VE BETON YOLLAR ONARILDI
Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri son 15 gün içerisinde çeşitli noktalarda gerekli tamir ve bakım onarım işlerini gerçekleştirerek Çerkezköy halkına rahat bir nefes aldırdı. Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre, son 15 gün içinde 60 noktada parke taş ve beton yol üzerinde tamir çalışmaları gerçekleştirildi.
120 NOKTADA ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI
Diğer yandan Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri 60 noktada da sıcak asfalt tamir çalışması gerçekleştirerek toplam da 120 noktada sorunlu bölgedeki çalışmaları tamamlamış oldular. Ekipler yaptıkları çalışmalar kapsamında su patlakları ile farklı sebeplerden dolayı oluşan arızları gidermiş oldular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.