Son Başkanvekili Funda Serfiçe oldu

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yıllık izne ayrılmasının ardından Belediye Başkanlığına vekalet eden üçüncü isim Meclis Üyesi Funda Serfiçe oldu. Dün ve bugün Başkanlık görevine vekalet edecek olan Serfiçe yaptığı açıklamada, “Başkanımız gelene kadar bu göreve vekaleten bakıyoruz. Bir aksilik olmadığı sürece görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz” dedi.

Son Başkanvekili Funda Serfiçe oldu
19 Ağustos 2014 Salı 07:05

İLK OLARAK UĞUR EREM VEKALETEN BAKMIŞTI
 
Çerkezköy Belediye Başkanlığına vekalet eden üçüncü isim Funda Serfiçe oldu. Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yıllık izne ayrılmasının ardından ilk olarak Meclis üyesi Uğur Erem Başkanlık görevine vekaleten bakarken ardından bir diğer Meclis Üyesi Ali Çalışkan vekaleten Başkanlık görevini yerine getirmişti.
 
GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRECEĞİZ
 
Yarın görevinin başına dönecek olan Vahap Akay’ın yerine vekaleten bakan son isim de Funda Serfiçe oldu. Seriçe yaptığı açıklamada, “Başkanımız gelene kadar bu göreve vekaleten bakıyoruz. Bir aksilik olmadığı sürece görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.