Son iftar yemeğine büyük ilgi

Çerkezköy Belediyesi’nin her yıl Ramazan ayında  ‘Sofralar Kuruluyor, Gönüller Bir Oluyor’ sloganı ile düzenlediği mahalle iftarlarının bu yıl sonuncusu Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde binlerce Çerkezköylünün katılımı ile kuruldu.

Son iftar yemeğine büyük ilgi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Mayıs 2019 Çarşamba 12:41

ALAN DOLDU TAŞTI
Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan Özcan Sokak ve Canbazlar Sokak’ta hayırseverlerin katkıları ile kurulan mahalle iftarında binlerce Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi sakini birlikte oruçlarını açtılar. Mahalle iftarına GMKP Mahallesi sakinleri büyük ilgi gösterirken, hep beraber oruçlar açıldı, dualar edildi, sohbetler yapıldı ve Ramazan ayının manevi iklimi birlikte yaşandı.
SON İFTAR YEMEĞİ
Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Her yıl düzenlediğimiz ve artık geleneksel hale getirdiğimiz mahalle iftarlarımızda bugün Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde yaşayan hemşerimiz ile aynı sofra etrafında buluştuk, oruçlarımızı açtık, sohbetlerimizi yaptık ve dualarımızı ettik” dedi. Mahalle iftarlarının komşuluk ilişkilerini güçlendirdiğini ve Çerkezköylülük bilincini arttırdığını belirten Akay, ayrıca mahalle iftarına katılan vatandaşlarımıza ve katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür etti.
BU YIL 6’NCISI DÜZENLENDİ
Çerkezköy Belediyesi’nin hayırseverlerin katkıları ile düzenlediği mahalle iftarlarının tamamlandığını belirten Akay, hayırseverlerin katkıları ile bu yılda Çerkezköy’ün 10 mahallesinde de mahalle iftarı düzenlediklerini ve mahalle sakinlerini aynı sofra etrafında buluşturduklarını belirterek, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da oruçlarımızı mahalle iftarlarımızda buluşturduğumuz binlerce hemşerimiz ile birlikte açıyoruz. Bu vesile ile bu yıl 6’ncısını gerçekleştirdiğimiz Mahalle İftarlarımıza katkı sunan, emek koyan, destek olan hayırseverlerimiz Çerkezköy OSB yönetimine, Hyosung, Bony Tekstil, Teverpan, Vastaş, Özer Metal, Dinarsu ve Elagöz İnşaat firmalarına ve hayırsever Semra Özen’e ve bizlerle aynı sofra etrafında buluşan çok kıymetli hemşerilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.