Son meclis toplantısı yapıldı

​​​​Çerkezköy Belediye Meclisi’nin 2014-2019 dönemi son toplantısı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında gerçekleştirildi. İki oturum şeklinde yapılan toplantıda tüm meclis üyelerine çalışmalarından dolayı birer teşekkür plaketi takdim edildi.

Son meclis toplantısı yapıldı
04 Mart 2019 Pazartesi 16:52

AKAY MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Belediyesi mart ayı olağan toplantısında gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce kısa bir konuşma yapan Başkan Akay, “5 yıllık görev süremizin son toplantısını gerçekleştiriyoruz. Bu son toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 5 yılda hep birlikte Çerkezköy için çok kıymetli hizmetler yaptığımızı düşünüyorum. Uyumlu bir çalışma süreci geçirdiğimize inanıyorum. Yeni bir seçim dönemi başlıyor. İnşallah Çerkezköy’e, Tekirdağ’a ve tüm ülkeye hayırlı olur. İnşallah bu güzel çalışma dönemi, Çerkezköy’ün yeni 5 yılına da hayırlar getirir” dedi.
KOMİSYONLAR 10 DAKİKADA KARAR VERDİ
Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 21.02.2019 gün ve 226 sayılı belediye hissesi konulu gündem maddesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi. Toplantının bir sonraki gündem maddesinde ise Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 18.02.2019 gün ve 39 sayılı ödül konulu yazısı da görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Gündemin son maddesinde ise Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi’nin 13.02.2019 gün ve 5/144 sayılı kira süresi uzatılması talebi görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.
HELALLEŞTİLER
Toplantının birinci oturumu gündem maddelerinin görüşülerek komisyonlara havale edilmesi ile sona erdi. İkinci oturum öncesi komisyonların toplanması için 10 dakika ara veren Akay, 2014-2019 dönemi içinde Çerkezköy Belediye Meclisi’nde görev alan tüm meclis üyelerine hizmetlerinden dolayı birer teşekkür plaketi takdim etti. Toplantının ikinci oturumunda komisyonlara havale edilen gündem maddeleri komisyonların raporları doğrultusunda oybirliği ile kabul edilerek karara bağlandı. Plaketleri takdim edilen meclis üyeleri ise, kısa birer veda konuşması yaptı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.