Sorumsuzlukta sınır tanımıyorlar!

Çerkezköy'de sorumsuz sürücüler engelli vatandaşlara zor anlar yaşatarak araçlarını engelli rampalarının önüne park etmeye devam ediyor. Bazı engelli rampalarının önüne Belediye tarafından bariyer monte edilirken, kimi sürücüler bu bariyerleri bile umursamazken, kimi sürücülerde engelli rampasının önünü kapamasının yanı sıra aracını kaldırımın üzerine kadar çıkarıyor

Sorumsuzlukta sınır tanımıyorlar!
14 Şubat 2015 Cumartesi 09:31

 CADDE VE SOKAKLARDA Kİ ENGELLİ RAMPALARINI İŞGAL EDİYORLAR

Engelli vatandaşların hayatlarını olumsuz etkileyen bazı sorumsuz sürücüler araçlarını engelli rampalarının önüne park etmeye devam ediyor. Bu sorumsuzluğun mağduru engelliler, yetkililerden, rampaları kapatacak şekilde park yapan sürücülere ceza kesilmesini bekliyor. Kaldırım kenarlarında engelliler için yapılan rampalar sorumsuz araç sahipleri yüzünden kullanılamıyor. Bunun örnekleri de Atatürk caddesi başta olmak üzere diğer cadde ve sokaklarda da yaşanmaya devam ediyor.

KİMSE UNUTMASIN Kİ HERKES BİR ENGELLİ ADAYIDIR

Trafik polislerinin defalarca engelli rampalarının önüne park eden araç sürücülerine ceza yazmalarına rağmen, sorumsuzluklarını devam ettiren bazı araç sürücüleri engelli vatandaşlar kadar diğer bazı vatandaşları da çileden çıkarmaya devam ediyor. Yetkililere seslenen engelli vatandaşlar, engelli rampalarını kapatacak şekilde park eden araçlara ceza kesilmesini isteyerek, "Bugüne kadar defalarca söylememize rağmen dikkat eden olmadı. Buradan yetkililere rica ediyoruz engelli rampasını kapatan sürücülerin araçlarına ceza kesilsin. Unutulmasın ki herkes bir engelli adayıdır. Bizleri düşünerek bizlerin hayatlarına bir nebze de olsa saygı göstersinler” serzenişinde bulundular. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
makon - 9 yıl önce
araçları kurtarıcıyla çekmek lazım başka yolu yok çekicen araçları yazıcan cezayı bak bakalım ozaman park ediyorlarmı
Avatar
esnaf - 9 yıl önce @makon
kim çekecek kardeşim, zabıta bir kenara saklanıyor belediyenin etrafı işporta dolu, kaldırımlar tezgahtan yürünmüyor zabıta bubnu yapamamış tarfiğe nasıl baksın. polis desen o başak komedi, kenara araba çekip içinde gazete okuyorlar.