Sosyal Bilimler Lisemiz hayırlı olsun

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Ambardere Mevkii’nde bulunan Eğitim Kampüsü’ne yaptıracağı Sosyal Bilimler Lisesi’nin temel atma töreni gerçekleşti. Yoğun katılımın yaşandığı törende misafirler ÇTSO Yönetimine teşekkür ederek okulun hayırlı olmasını dilerken; Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy’e Yusuf Şener isimli bir hayırsever tarafından 42 derslikli okul yaptırılacağının müjdesini verdi

Sosyal Bilimler Lisemiz hayırlı olsun
20 Şubat 2017 Pazartesi 17:16

YOĞUN KATILIM YAŞANDI
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nıın, Ambardere Mevkii’nde bulunan Eğitim Kampüsü’ne yaptıracağı Sosyal Bilimler Lisesi’nin açılış törenine Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan ve Metin Akgün, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, İlçe Halk Eğitim Müdürü Necmi Akman, İŞKUR Çerkezköy Şube Müdürü İlhan Kütük, Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Türker, Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ayhan Arslan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Çetin Group Yönetim Kutulu Başkanı Ahmet Çetin, Çerkezköy Mahalle Muhtarları ve Çerkezköylü vatandaşlar katıldı.
KAPAKLI’YA OKUL SÖZÜ
Törenin açılış konuşmasını yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, ‘’Her şeyden önce ilçemizin ve bölgemizin böyle bir eğitim kurumuna kavuşacağı için tarifsiz bir mutluluk içindeyiz. Şahsım ve arkadaşlarım adına bütün samimiyetimle belirtmek istiyorum ki Çerkezköy TSO yönetimi olarak göreve geldiğimiz günden buyana çalışmak üretmek ve başarmak oldu. Tüm üyelerimize iş dünya ve halkımıza görev ve sorumluluk sınırlarımız içinde hizmet etmek oldu. Odamızca düzenlediğimiz seminer ve kurslar üyelerimize düzenlediğimiz yurt içi ve yurt dışı seyahatleri uluslar arası paylaşımlarda yaptığımız dev paylaşımlar, hep aynı amaca yöneliktir. Temelini atarken büyük bir mutluluk yaşayacağımız bu okulda sosyal sorumluluğumuz ve eğitime verdiğimiz önemi güzel bir sembol olarak görülmesini arzu ediyoruz. ÇTSO odası olarak inşallah ilerleyen zamanda uygun bir yer tahsisi yapılırsa yine Valiliğimizin öncülüğünde imkanlarımız ölçüsünde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile protokoller imzalayıp Kapaklı ve Saray ilçemize de birer okul yaptırmak en samimi arzumuzdur. Bunun için Kapaklı Kaymakamımıza ve Kapaklı Belediye Başkanımıza buradan yine söz veriyoruz. Bu güzel ve anlamlı törende bu okulun Çerkezköy’e kazandırılmasında bir eğitim gönüllüsü olarak büyük özveri gösteren Çerkezköy’ün eski kaymakamı Metin Kubilay’a ve okulun yapılmasında katkı sunan tüm oda üyelerimize teşekkür ediyorum. İlçemize ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.
ÇERKEZKÖY’ÜN DAHA BÜYÜK YATIRIMLARA İHTİYACI VAR
Kozuva’nın ardından kürsüye çıkan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ‘’Tekirdağ’ın en hızlı büyüyen ilçesiyiz. Bugün temeli atılan Sosyal Bilimler Lisemiz Çerkezköyümüzün geleceği adına atılan çok önemli bir temel. Çerkezköyümüzde çok değerli hayırseverlerimiz var. Onların, eğitim alanındaki yatırımlarının altını bir kez daha çizmekte fayda var. Ancak nüfus artış hızımızı da göz önünde bulundurursak daha güçlü yatırımlara ihtiyacımız var. Sınıf mevcutlarımız çok fazla. Yeni Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz bu konuda çok titiz ve yoğun çalışmalar gerçekleştiriyor. 2019 yılında tekli öğretimi hedefliyorsak çok daha fazla yatırım almalıyız. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamızın ilçemiz eğitimine katkılarını bir kez daha alkışlamak istiyorum. Çerkezköyümüzün geleceği çocuklarımız adına atılacak olan bu temel için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Okulumuz hayırlı uğurlu olsun.’’ diye konuştu.
EN GÜZEL YATIRIM, İNSANA YAPILAN YATIRIMDIR
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’dan sonra kısa bir konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ‘’En güzel yatırım, insana yapılan yatırımdır. Tekirdağ’ın bu konuda çok fazla yatırıma ihtiyacı var. Tekirdağ’ın nüfusu hızlı bir şekilde artıyor. Biz bu duruma katkı sağlamak için 11 ilçemize 11 okul yaptırıyoruz. Burada konu Çerkezköy olduğu için Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Süleyman Kozuva ve Oda Üyelerine çok teşekkür ediyorum. Tekirdağ güzel günleri görecektir. Okulumuzun hayırlı olmasını diliyorum.’’ dedi.
ÇERKEZKÖY ÇOK ŞANSLI BİR İLÇE
Albayrak’ın ardından kürsüye çıkan ve konuşmasında bir de müjde veren Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, ‘’Öncelikle Çerkezköyümüzün çok şanslı bir ilçe olduğunu belirtmek istiyorum. Bakanlığımızın destekleri dışında; İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimize, Valiliğimize, Kaymakamlığımıza, Belediye Başkanlarımıza ve hayırseverlerimize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizler, gençlerimize yatırımı bir borç biliyoruz. Bölge Milletvekilleri olarak yatırımlar konusunda Bakanlıklarımızdan isteklerimiz ve bu yönde yaptığımız çalışmalar devam etmektedir. Eğitime çok önem verilen bir bölgede yaşıyoruz. Tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Bu okul için de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Süleyman Kozuva ve Yönetimine şükranlarımız sunuyor, okulumuzun hayırlı olmasını temenni ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.
MÜJDEYİ AYŞE DOĞAN VERDİ
‘’Yusuf Şener isimli hayırseverimiz Tepe Mevkii’ne 5 buçuk milyon TL’lik bir yatırımla 42 derslikli bir okul yaptıracak. Kendilerine şimdiden çok teşekkür ediyorum.’’
2019’DA TEKLİ ÖĞRETİME GEÇİLECEK
Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün yaptığı konuşmada, ‘’Bu güzel günde bu törene katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Geçen yıl bu alanda bir temel attık. Bugün de yeni bir temel atıyoruz. Her zaman soruyorlar ‘Ticaret ve Sanayi Odalar ne iş yapıyor?’ diye. İşte yaptıkları şey burada. Sayın Başbakanımızın 2019’a kadar tekli öğretime geçme sözü var. Belediye Başkanlarımız okul konusunda arsa üretsinler, bizler de okulları yapalım. Devletimiz eğitim konusuna çok önem veriyor ancak arsa sıkıntısı yaşıyoruz. Belediye Başkanlarımız bu konuda çok güzel çalışıyorlar, eminim ki çalışmaya da devam edecekler. Bizleri yalnız bırakmadığınız için tekrar teşekkür ediyor; okulumuzun hayırlı olmasını diliyorum.’’ dedi.
HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM
Törende son konulmayı ise Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan yaptı. Vali Ceylan, ‘’Bu hayırlı işte bizleri bir araya getiren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamıza teşekkür ediyorum. Okulumuzun çocuklarımıza, geleceğimize hayırlı olmasını diliyorum. Çerkezköy, nüfus artış hızı en yüksek olan ilçemiz. Buna paralel olarak eğitim ve derslik ihtiyacı da artıyor. Biz bunun farkındayız. Bu konuda hayırseverlerimizin büyük destekleri var. Kendilerine teşekkür ediyorum. Tekli öğretim için 2019’u hedefliyoruz. Hem hayırseverlerimizin hem devletimizin hem de Belediyelerimizin katkılarıyla fiziki şartları en iyi seviyeye getireceğiz. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamıza Çerkezköylüler adına teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.’’ ifadelerini kaydetti.
TEMEL ATILDI
Katılımcıların konuşmalarının ardından hep birlikte beton mikserinin butonuna basıldı ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Sosyal Bilimler Lisesi’nin temeli atıldı.
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.