Sosyal Bilimler Lisesi’nin temeli Pazartesi günü atılıyor

Çerkezköy TSO’nun yapımını üstlendiği, Ambardere Mevkii Eğitim Kampüsünde inşa edilecek 24 derslikli Sosyal Bilimler Lisesi’nin temeli, 20 Şubat 2017 Pazartesi günü atılıyor.

Sosyal Bilimler Lisesi’nin temeli Pazartesi günü atılıyor
17 Şubat 2017 Cuma 12:32

PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 14.00’DA
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının yapımını üstlendiği, Ambardere Mevkii Eğitim Kampüsünde inşa edilecek 24 derslikli Sosyal Bilimler Lisesi’nin temeli, 20 Şubat 2017 Pazartesi günü atılıyor. Saat 14.00’de Tekirdağ Valisi, Tekirdağ Milletvekilleri; Çerkezköy, Kapaklı, Saray Kaymakamları ve Belediye Başkanlarının katılacağı temel atma törenine tüm Oda üyeleri ve vatandaşlar da davet edildi.
24 DERSLİKLİ OLACAK
Milli Eğitim Bakanlığının bünyesinde, 24 derslik olarak inşa edilmesi düşünülen proje protokolü 2016 yılı Eylül ayında Tekirdağ Valiliği’nde Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çerkezköy TSO tarafından imzalanarak resmiyet kazanmıştı.
TARİFSİZ BİR MUTLULUK İÇERİSİNDEYİM
Sosyal Bilimler Lisesinin yapımıyla ilgili tarifsiz bir mutluluk içinde olduğunu belirten Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva şu ifadeleri kaydetti: “Bu proje, esasında ilçemizde uygun bir arsanın bulunması, Çerkezköy kaymakamlığımızın ilçeye bir okul kazandırmak için gösterdiği üstün gayret, Milli Eğitim Bakanlığımızın izni ve Tekirdağ Valiliğimizin himayeleriyle; Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclisinin konuya gösterdiği hassasiyet ve yardımsever iş adamlarımızın iyi niyetleri çerçevesinde oluşmuş bir projedir.
SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZ DEVAM EDECEKTİR
Bölgemize artı değer katacak olması bakımından gerçekten önemli bir sosyal projedir. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecektir” dedi. Kozuva ilerleyen zamanda imkanları ölçüsünde ve yer tahsisi yapılması durumunda Kapaklı ve Saray ilçelerine de benzer eğitim kurumları inşa etmeyi arzu ettiklerini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.