Sosyal medyada zirve Başkan Akay’ın

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İlçe Belediye Başkanlarının sosyal medya takipçi sayılarında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay liderliği bırakmıyor. Facebook ve Instagram takipçi sayılarında zirvede olan Başkan Akay; Twitter’da ise Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın ardından ikinci sırada yer aldı

Sosyal medyada zirve Başkan Akay’ın
17 Mart 2017 Cuma 11:56

SOSYAL MEDYA EKİBİNDEN BÜYÜK BAŞARI
Çerkezköy Belediye Başkanı olduktan sonra sosyal medya takipçi sayısında gözle görülür bir artış yakalayan Vahap Akay, Facebook ve Instagram’da zirveyi bırakmazken; Twitter takipçi sayısında ise Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın ardından ikinci sırada yer alıyor. Başkan Akay’ın sosyal medya ekibinin bu konudaki başarısı gözden kazmazken; son 1 ay içerisinde kazanılan takipçi sayısında da Akay birinciliği göğüslemiş vaziyette.
FACEBOOK LİDERLİĞİ BAŞKAN AKAY’DA
Facebook’ta 21 bin 387 takipçisi olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bu takipçilerin 848’ini son 1 ay içerisinde kazandı. Başkan Akay’ın hemen ardında yer alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise 405’i sın 1 ayda olmak üzere toplam 20 in 985 takipçiye sahip. İlk ikide yer alan Akay ve Albayrak’ı sırasıyla İrfan Mandalı (11 bin 555),  Ekrem Eşkinat (8 bin 761), Ulaş Yurdakul (8 bin 590), Ünal Baysan (7 bin 30), Fehmi Altayoğlu (3 bin 376), Nazmi Çoban (bin 100) ve Rasim Yüksel (366) takip ediyor.
BAŞKAN AKAY INSTARAM’DA DA ZİRVEDE
Instagram takipçi sayılarına bakıldığında zirvede yine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yer alıyor. Başkan Akay, 175’i son 1 ayda olmak üzere 5 bin 202 Instagram takipçi sayısına sahipken; ikinci sıradaki Ekrem Eşkinat’ın 4 bin 432 takipçisi bulunuyor. Instagram takipçi sayısında Vahap Akay ve Ekrem Eşkinat’ı sırasıyla Kadir Albayrak (3 bin 421), İrfan Mandalı (3 bin 398), Rasim Yüksel (bin 959), Fehmi Altayoğlu (bin 810), Nazmi Çoban (676) ve Ünal Baysan (694) takip ediyor.
TWITTER’DA AÇIK ARA KADİR ALBAYRAK
Son olarak Twitter takipçi sayılarına bakacak olursak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın açık ara liderliğini görüyoruz. 129’u son 1 ayda olmak üzere toplam 5 bin 762 takipçiye sahip olan Albayrak’ın bu konudaki en yakın rakiplerinin takipçi sayısı 2 binlerde kaldı.
BAŞKAN AKAY VE SOSYAL MEDYA EKİBİ OLUMLU YORUMLAR ALIYOR
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın sosyal medya ekibinin izlediği çalışma politikaları açık bir şekilde gösterirken, vatandaşlardan gelen yorumlar Başkan Akay ve ekibinin sosyal medyayı olumlu ve etkin bir şekilde kullandığı yönünde...
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.