Sosyal yardımlaşma birimi faaliyet raporunu açıkladı

Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü Ocak ve Şubat ayı faaliyet raporunu açıkladı. Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre Ocak ve Şubat ayı içerisinde 28 aileye kömür, 5 engelli vatandaşa akülü sandalye, 10 yatalak hastaya 1200 adet hasta bezi, 3 öğrenciye ev eşyası ve erzak yardımı yapıldığı ifade edildi

Sosyal yardımlaşma birimi faaliyet raporunu açıkladı
06 Mart 2015 Cuma 18:20

 İKİ AYLIK FAALİYET RAPORU AÇIKLANDI

Ocak ve Şubat ayı faaliyet raporunu açıklayan Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü yetkilileri ihtiyacı olan her aileye ulaşmaya çalıştıklarını ifade etti. Yetkililer son iki ayda yaptıkları faaliyetleri de açıklayarak, ihtiyaç sahibi aileleri Belediye’nin Sosyal Yardımlaşma Birimine müracaat etmeleri gerektiğini ifade ettiler.

İKİ AYDA 48 DİLEKÇE GELDİ

İki aylık süreçte Sosyal Yardımlaşma birimine 48 dilekçe gelirken, 28 aileye 25 kilogramlık 20 torba kömür, 5 engelli vatandaşa akülü sandalye, 10 yatalak hastaya toplamda 1200 adet hasta bezi, Bir vatandaşa manuel tekerlekli sandalye yardımında bulunuldu. Ayrıca Veliköy’de 3 kız öğrenciye 2 koli erzak, oturma grubu, çamaşır makinesi ve 2 adet çekyat yardımı yapıldı.

İKİ SURİYELİ VATANDAŞA YARDIM EDİLDİ

Geçtiğimiz haftalarda faaliyete giren ikram çeşmesinden ise Çerkezköy halkı yararlanmaya devam ediyor. Günde yaklaşık 550 bardak çorba ikram ediliyor. Çerkezköy Belediyesi Suriye’de yaşanan iç savaştan kaçıp İlçe sınırlarımıza sığınan Suriye’li vatandaşlara yardım etmeyi de ihmal etmedi. 2 Suriyeli vatandaşa çeşitli yardımlar yapılırken, 78 yaşında kimsesiz olan bir yaşlı da Tekirdağ Huzurevine yatırıldı. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.