Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü en üst kata taşınıyor

Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü Pazartesi günü itibariyle Belediye Hizmet Binası’nın dördüncü katında hizmet vermeye başlayacak. Son tadilatların yapıldığını belirten Sosyal Yardımlaşma Müdürü Kenan Çetin, bundan sonra Çerkezköy halkına Belediye Hizmet Binası’nın dördüncü katında hizmet vereceklerini ifade etti.

Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü en üst kata taşınıyor
12 Temmuz 2014 Cumartesi 07:22

              
ARTIK DÖRDÜNCÜ KATTA HİZMET VERECEKLER
Çerkezköy Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü önümüzdeki hafta itibari ile Belediye Binası’nın dördüncü katında hizmete devam edecek. Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürü Kenan Çetin konu hakkında yaptığı açıklamada, “Mevcut bulunduğumuz yerler tadilata girecek. Taşınacağımız yerin tadilatı ise birkaç gün içinde sona erecek. Bundan sonra Belediye Binası’nın dördüncü katında olacağız” dedi.
YARDIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR
Yaklaşık bir ay önce oluşturulan Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü Çerkezköy’de ihtiyaç sahiplerine tek tek ulaşıyor. Sosyal Yardımlaşma Müdürü Çetin, şimdiye kadar işitme cihazı, protez ayakkabı, tekerlekli sandalye, cezaevine spor malzemeleri ve altı vatandaşa sürekli bez yardımı yapıldığını ifade etti.
TALEPLER ÇOĞALDI
Çerkezköy Belediye tarafından düzenlenen kültür gezilerine çok yoğun talep olduğunu ifade eden Çetin, “Bugüne kadar yaklaşık İstanbul’a 1600, Edirne’ye ise 800 kişi götürdük ve talepler hala daha devam ediyor. Gezi programına İstanbul ve Edirne olmak üzere 1’er araçla başlamıştık. Taleplerin yoğunluğu karşılığında araç sayılarını 2’şer otobüse çıkardık, hafta sonları Belediyenin kendi aracını da takviye yaparak otobüs sayısını 3’e çıkarıyoruz” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.