Soydan'dan bir kampanya daha

Çerkezköylü Hayırsever Yılmaz Soydan geçtiğimiz ay içinde Şanlıurfa Ceylanpınar Işıklar ilkokulu’nda öğrenim gören ihtiyaç sahibi çocuklar için başlattığı yardım kampanyası ile öğrencilere ayakkabı, çorap, çanta yardımında bulunmuştu. Soydan Ramazan ayının gelmesiyle de yine bu okuldaki ihtiyaç sahibi öğrenciler için giysi yardımı kampanyası başlattığını ve kendisine yardım severlerin desteğini beklediğini söyledi.

Soydan'dan bir kampanya daha
11 Mayıs 2018 Cuma 22:25

DESTEK BEKLİYORUM
 
Hayırsever Yılmaz Soydan, “Günümüzde yaşam şartlarının ağır olması nedeniyle birçok aile yoksulluk çekiyor. Kimi kazandığı para ile zar zor geçinirken kimide ay başını dahi getiremiyor çoğunun ise geliri yok işi yok ve vatandaşların yardımlarıyla ayakta durarak yaşam mücadelesi verdiğini görüyoruz. Hal böyle olunca kendileri gibi çocukları da her şeyden mağdur kalıyor. Bu nedenle en azından bu yoksul çocukları Ramazan Bayramı’nda sevindirmek için onlara giysi yardımı kampanyası başlattım. Bu konuda ilçemizdeki tüm iş adamlarımızın ve hayırseverlerimizin desteklerini bekliyorum. En azından ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını bayramda sevindirelim ve yüzlerini güldürelim. Yoksulları sevindirmek çok sevaptır. Ne oldum değil ne olacağım diyerek yapacağımız karınca kararınca yardımlar yardım yapanlara da hayırlı olacağı unutulmamalıdır. Geçen ayki kampanyama yol desteği veren Belediye Başkanımız Vahap Akay bu kampanyama da katkı ve destek vereceğini belirtmesi beni çok mutlu etti. Destek ve katkıları nedeniyle Belediye Başkanımız Vahap Akay’a çok teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.