Söz vermişti; çalışmalar başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından Bağlık Mahallesi'nde 4.5 dönümlük alanda yapımına başlanan Taziye Evi ve Mahalle Evi Parkı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Parkın hemen yanında da çocukların Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’dan isteği üzerine bir adet de spor alanı oluşturuluyor

Söz vermişti; çalışmalar başladı
25 Temmuz 2017 Salı 22:59


TAZİYE EVİ VE MAHALLE EVİ YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Bağlık Mahallesi'nde bulunan 383 ada üzerindeki yeşil alanda Taziye Evi, Mahalle Evi ve yeşil alan düzenlemesi çalışmaları devam ediyor. Park alanı içinde planlanan Mahalle Evi inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Taziye Evi ve Mahalle Evi binası yapım çalışmalarının Eylül ayına kadar tamamlanması hedefleniyor” dedi. Başkan Akay, ekiplerin bir yandan da park alanı içinde çimlendirme çalışmalarını gerçekleştirdiğini kaydetti.   
BAŞKAN VAHAP AKAY ÇOCUKLARIN İSTEĞİNİ KIRMADI
Geçtiğimiz günlerde park alanında incelemelerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, parktaki çocuklarla sohbet etmiş ve çocukların talebi üzerine parkın yanındaki boş alana futbol sahası ve basketbol sahası yapma sözü vermişti. Başkan Akay’ın talimatı üzerine harekete geçen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, spor alanı yapım çalışmalarına başladı.
BASKETBOL VE FUTBOL SAHALARI YAPILIYOR
Bağlık Mahallesi Taziye Evi ve Mahalle Evi Parkı yanında yapımına başlanan spor alanında bir adet futbol sahası ve bir adet de basketbol sahası bulunacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Basketbol ve futbol sahalarımızın beton atma çalışmaları tamamlandı. Direklerin dikilmesi ve tel çitlerin çekilmesinin ardından potalar ve kaleler monte edilecek. Aydınlatma ve çevre düzenleme çalışmalarının da tamamlanmasının ardından çocuklarımız burada gönüllerince oyun oynayabilecek” dedi. Spor alanında yetişkinler için de fitness alanı oluşturulacağını sözlerine ekleyen Başkan Akay, çalışmaların Eylül ayına kadar tamamlanmasının hedeflendiğini kaydetti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.