Sözdinler: Okulumuzda çıta her geçen gün yükseliyor

Bölgenin en modern okulları arasında yer alan Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yurtdışından da oldukça ilgi görüyor. Her geçen gün öğrenci kapasitesini artıran okul Liseye Geçiş Sınavları (LGS) sonuçlarında da en çok tercih edilen okullar arasında yer aldı. Yüzde 100 bursla öğrenci yetiştiren okul, yurtdışında kurulmak istenen birçok okula da örnek olmaya devam ediyor

Sözdinler: Okulumuzda çıta her geçen gün yükseliyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
19 Eylül 2019 Perşembe 15:44



AZERBAYCAN VE BULGARİSTAN’DAN ZİYARETE GELDİLER
Geçtiğimiz günlerde Azerbaycan’dan ve Bulgaristan’dan Meslek Lisesi yönetimi, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek okul hakkında bilgi aldı. Kendi bölgelerinde kurmak istedikleri meslek liselerine örnek proje olarak Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni seçtiklerini söyleyen heyet, okuldan övgüyle bahsetti.
İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ HAZIRLANIYOR
Aynı zamanda ikili işbirliği protokolü hazırlıklarına da başladıklarını söyleyen heyette; Bulgaristan Dobruca Tarım Meslek Lisesi Müdürü PlamenSlavov ve Okul Müdür Yardımcısı Mithat Osman, Azerbaycan Bakü Neft Energetika Koleji Müdürü MehmanAbdulezizov ve Bakü Sosyal İktisadi Koleji Müdürü VidadiOrucov yer aldı.
Azerbaycanlı ve Bulgaristanlı heyeti, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Caner Baysal karşıladı.
ÖRNEK GÖSTERİLECEK BİR OKUL KURMAK KARARI İLE YOLA ÇIKTIK
Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini de gezen heyetin ziyaretinden oldukça memnun kaldıklarını belirten ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler şunları söyledi: “Bize gösterilen ilgiden oldukça memnunuz. Örnek gösterilecek bir okul kurmak kararı ile yola çıktık. Bunu da başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kalifiye eleman yetiştirmek ve ara eleman sorununu çözmek için seyirci kalmadık elimizi taşın altına koyduk. En modern binada en iyi kadroyu kurmaya çalıştık. Okulumuzda mezun olan öğrencilerin de istihdamını görev bildik onlara yardımcı oluyoruz.Öğrencilerimiz akademik anlamda başarının yanı sıra sportif alanlarda da başarılara imza atıyor. Okulumuzda çıta her geçen gün yükseliyor. Bu okuldan mezun olan her öğrenciye sanayimizin ihtiyacı var.”
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.