Spor salonu 29 Ekim’de açılıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi’nde yaptırılan spor kompleksinde çalışmalar devam ederken, Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’ndaki modernizasyon çalışmaları da sürüyor

Spor salonu 29 Ekim’de açılıyor
18 Eylül 2015 Cuma 17:46

BAŞKAN, ÇALIŞMALARI YERİNDE İZLEDİ

 

İstasyon Mahallesi’nde bulunan ve 2004 yılından beri atıl durumda bekletilen Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda tadilat ve bakım çalışmalarını yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, çalışmaların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na kadar yetiştirilmesini istedi.

 

BOYA VE BADANA BAŞLADI

 

Kapalı Spor Salonu’nun su giderlerinin yapıldığını, soyunma odaları, hakem odaları vs.’nin tamamlandığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Şuanda salonun iç boya ve badanasının yapılmasına başlanıldı. Boya ve badana devam ederken salonun ışıklandırma, ısıtma sistemleri yapılacak. Tribünlerin yapılması ve parkenin serilmesinin ardından salonun dış cephe boya ve badanası yapılacak. Ayrıca salonumuzun fayans, mermer işlemleri de tamamlanmak üzere.” açıklamalarında bulundu.

 

EKİM SONUNDA AÇILMASI PLANLANIYOR

 

Kapalı Spor Salonu yanında yapımına başlanan basketbol, futbol sahaları ve tenis kortlarının da sürdüğünü belirten Başkan Vahap Akay, “Şuanda çalışmalar tüm hızı ile sürüyor. Hava şartlarında bir olumsuzluk yaşanmaz ve işler planlandığı şekilde devam ederse İstasyon Mahallesi’ndeki spor kompleksini Ekim ayı sonunda hizmete açmayı hedefliyoruz.” dedi.

 

PİKNİK ALANI YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

 

İstasyon Mahallesi’nin ardından Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’na geçen ve burada devam eden modernizasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tepe Piknik Alanı’nda bulunan çocuk oyun grupları, oturma grupları ve spor gruplarının yenilendiğini, yürüyüş yollarının tanzim edildiğini, piknik alanı etrafının tel örgülerle çevrildiğini, piknik alanı içerisinde kalan mevcut toprak alanların önemli bir bölümünün yeşillendirildiğini;  tuvaletlerin onarılacağını, otopark alanı kazandırılarak oturma gruplarının sayısının artırılacağı kaydetti.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.