Spor Tesisi son halini aldı

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi üzerinde bulunan Halı Saha çevresinde yapılması planlanan proje son halini aldı. Yapılacak olan çalışmalar kapsamında spor tesisinin yanında halı saha etrafına basket sahası, fitness alanı, çocuk oyun alanı, oturma banklar ve 26 araçlık otopark yapılacak.

Spor Tesisi son halini aldı
17 Eylül 2014 Çarşamba 07:19

İLK OLARAK SPOR TESİSİNİN MONTAJI YAPILIYOR
Sosyal projelere büyük önem veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi üzerinde bulunan spor tesisini baştan aşağı yenileterek vatandaşların rahatlıkla vakit geçirebilecekleri bir alan inşa ettiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kısa bir süre önce başlatılan çalışmalar kapsamında ilk etapta halı sahanın yanında bulunan tek katlı bina yıktırılmış ve geçtiğimiz günlerde de prefabrik tek katlı spor tesisinin inşasına başlanmıştı.

VATANDAŞLARIMIZ RAHATLIKLA VAKİT GEÇİRECEK
Yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Yapımı devam eden prefabrik spor tesisinin ardından çevre düzenlemesi yapılarak, Çerkezköy halkının rahatlıkla vakit geçirebilmesi adına basket sahası, fitness alanı, çocuk oyun alanı, oturma banklar ve 26 araçlık otopark yapılacak. Yapılacak olan çalışmalarla birlikte ferah bir ortam sunmak adına alanın çevresi yeşil alan olarak halkımızın kullanımına sunulacak” denildi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yücel sokak nazmi - 10 yıl önce
sayın fen işleri yetkilileri mahallemizde bulunan tv fm kulesi sözde 2014 ağustos ayına kadar kaldırılacaktı vahap başkan söz vermişti hala bir ses soluk yok mahallemizin bu hassas konusunda gereken önemi göstermediğiniz kanısındayız.