Spor tesisisin çalışmaları başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından Devlet Hastanesi yolu üzerinde bulunan halı sahanın yanındaki eski metruk binanın yerine 450 metrekarelik prefabrik futbol tesisi yapımı için çalışmalar başladı. Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre yapılacak tesisin yanı sıra aynı bölge etrafında yeşil alan çalışması ile vatandaşların yürüyüş yapabileceği yürüyüş parkurlarının yapılacağı ifade edildi.

Spor tesisisin çalışmaları başladı
22 Ağustos 2014 Cuma 07:26

YEŞİL ALAN VE YÜRÜYÜŞ PARKURLARI OLACAK
Devlet Hastanesi yolu üzerinde bulunan halı saha ve oraya ait metruk binanın yıkılması ile beraber Çerkezköy’e yeni bir futbol tesisi kazandırılıyor. Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre, “Mevcut binanın yıkılması ile beraber 450 Metrekarelik alana prefabrik tesis yapılmasının yanı sıra aynı bölgede yeşil alan çalışması ile vatandaşların yürüyüş yapabilecekleri mekanlarda yapılacak.
PROJELERE HALKIMIZ ONAY VERECEK
Belediye yetkilileri bu proje ile birlikte 95 Bin metrekarelik alana yayılacak başka proje içinde kamuoyu yoklaması yapılacağını ifade ederek, “Belediyenin internet sitesinde projeyi yayınlayıp halkın yorumlarını alacağız ona göre talepleri, eksikleri belirleyip bir proje şekillenecek” ifadeleri kullanıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.