Sporculardan Başkan Akay’a ziyaret

Çerkezköy Belediyesi tarafından yarın ikincisi düzenlenecek olan 2. Uluslararası Zafer Kupası Taekwondo Şampiyonası’na katılacak olan sporculardan oluşan bir kafile Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. Azerbaycan ve Türk sporculardan oluşan kafileyi kabul eden Belediye Başkanı Vahap Akay, 2. Uluslararası Zafer Kupası Taekwondo Şampiyonası’na katılacak olan sporcuları Çerkezköy’de ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyduklarını belirterek, “Hepinizi burada görmekten, ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Ne iyi ettiniz de geldiniz, ayaklarınıza sağlık” ifadelerini kullandıktan sonra turnuvaya katılacak tüm sporculara başarılar diledi

Sporculardan Başkan Akay’a ziyaret
28 Ağustos 2015 Cuma 17:45

 GENÇLERİ SOKAKTAN ÇEKMENİN YOLU SPORDUR


Cumartesi günkü  turnuvaya Azerbaycan, Irak ve Kosova’dan 30 sporcunun, Türkiye’nin değişik illerinden ise 250’ye yakın sporcunun katılacağını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi olarak spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini kaydederek, “Gençleri sokaktan, kötü alışkanlıklardan kurtarmanın en önemli yolu spora yapılacak olan yatırım ve alınacak sportif başarılardır. Mesela Kübra Kepenek yavrumuz elde ettiği başarılar ile birçok sporcuya ilham kaynağı olmuştur. Bu tür başarılı sporcularımız diğer çocuklarımız için de güzel bir örnek” dedi.


SEVE SEVE, KOŞA KOŞA GELDİK


Turnuvaya katılacak olan sporcular ile birlikte Başkan Akay'ı ziyaret eden Azerbaycan Takımı İdarecisi Samir Muharremov Çerkezköy’de bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek, “İnsanlar misafirperver, sıcakkanlı. Geçtiğimiz yıl da gelmiştik, bu yıl da seve seve, koşa koşa geldik. Sizin gibi spora ve sporcuya değer veren bir Belediye Başkanının olması burası için bir şans” ifadelerini kullandı. 


TURNUVA TÜRKİYE GENELİNDE İLGİ GÖRÜYOR


Ziyarette konuşan Güzel Spor Okulu Antrenörü Bilal Güzel ise Çerkezköy Belediyesi’nin düzenlediği turnuvanın Türkiye genelinde ilgi gördüğünü belirterek, “İnşallah bunu önümüzdeki yıllarda özel turnuva olmaktan çıkarır, federasyonun da desteği ile daha geniş katılımlı yaparız” temennisinde bulunarak milli sporcumuz Kübra Kepenek’in Kore’de yapılan Dünya Şampiyonası’nda talihsiz bir şekilde elendiğini ifade ederek, “İnşallah önümüzdeki şampiyonalarda Kübra hem ilçemize, hem de ülkemize önemli başarılar ve madalyalar getirecek. Ayrıca 48 kilogramda Fatih Sert adlı sporcumuz Milli Takım Seçmelerine davet edildi. Seçmeleri geçerse Fatih’in de ilçemize önemli başarılar getireceğine inancımız tam” dedi. 


TURNUVA CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK 


Ziyaretin sonunda turnuvaya katılacak olan sporcular ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Vahap Akay, ”Cumartesi sabah saat 09.30 Kapalı Spor Salonumuzda başlayacak olan turnuvaya katılacak tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Turnuvanın dostluk, kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyorum. Tüm sporseverleri turnuvayı izlemeye davet ediyorum” dedi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.