SS. 41 Nolu Taşıcıyıcaların yeni başkanı

SS 41 Nolu Kapaklı Taşıyıcılar Kooperatifi'nin yapılan Olağan Genel Kurul toplantısında 4 senedir Kooperatif Başkanlığı görevini yürüten Hasan Dükkanlı'nın yeniden aday olmaması nedeni ile Kooperatif Başkanlığı'na Ali Rıza Ertürk oldu.

SS. 41 Nolu Taşıcıyıcaların yeni başkanı
04 Temmuz 2007 Çarşamba 08:33

Kapaklı'daki kooperatif yazıhanesinde yapılan Kapaklı Minibüsleri Taşıyıcıları Kooperatifi Olağan Genel Kurul toplantısında Kooperatif Başkanlıına Ali Rıza Ertürk seçildi.

Eski Başkan Hasan Dükkanlı'nın tekrar aday olmadığı seçimlerde tek liste ile seçime gidilerken Ali Rıza Ertürk Kooperatif Başkanlığına getirildi.

Yapılan seçimler sonrasında Mehmet Daradan ve Levent İkizler Kooperatifin Yönetim Kurulu'n da yer aldılar.

Üyelere kendisini seçmelerinden dolayı teşekkür eden yeni Başkan Ali Rıza Ertürk, "Amacımız daha hızlı, daha güvenilir seyahat etmek ve uyum içinde çalışmak. Çıkabilecek sorunları en kısa zanada çözmek için çalışacağız" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.