SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı ile anlaştı

Çerkezköy'ün 2. özel hastanesi olma ünvanını eline geçiren ve son derece güzel bir mimari ile yapılan Çerkezköy Optimed Güven Hastanesi hasta kabulüne başlamasının ardından SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü ile antlaşmalar yaparak, sosyal güvencesi olan vatandaşlara da sağlık hizmeti vermeye başladı.

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı ile anlaştı
01 Ağustos 2007 Çarşamba 07:30

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı ile antlaşmalarını imzaladıklarını ve bu kurumların hastalarını kabul etmeye başladıklarını belirten Optimed Güven Hastanesi Başhekimi Dr. Ayhan Arslan, "SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı ile yaptığımız antlaşmalar Hastanemizdeki her türlü muayene, tetkik ve tedavi masraflarını karşılıyor. Bu kurumların hastaları sadece Devletin belirlediği katkı payını ödüyorlar" dedi.

Ay başında Optimed Güven Hastanesi olarak hasta kabulüne başladıklarını belirten Optimed Güven Hastanesi Başhekimi Dr. Ayhan Arslan, "Hasta kabulüne başlamanın hemen ardından SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı ile anlaşmaları yaptık ve bu kurumlara bağlı olan vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladık. Bu hafta içinde de devlet memurları ve özel sigorta şirketleri ile anlaşmalar yapacağız" dedi.

HANGİ BRANŞLAR VAR?

Hastanenin ilk etapta Genel Cerrahi, Göz, Ortepedi, Nöroloji, Kadın Doğum, Üroloji, Çocuk Hastalıkları, Dahiliye, Diş, KBB, Bevliye, Anestesi, Acil Servis ve Yoğun Bakım branşlarında hasta kabulü yaptığını belirten Optimed Güven Hastanesi Başhekimi Dr. Ayhan Arslan, "24 saat açık olan Acil Servisimiz, bayan doğum kadın uzmanımız ve yine 24 saat açık olan Diş Polikliniğimiz ile Çerkezköy halkının hizmetindeyiz" dedi.

AB STANDARTLARINDA

Optimed Güven Hastanesi'nin Avrupa standartlarında olduğunu belirten Hastane Başhekimi Dr. Ayhan Arslan, "Depreme karşı son derece dayanıklı binamız ile ve sağlık, güvenlik ve yangın emniyetleri ile tamamen Avrupa standartlarında olan Optimed Güven Hastanesi Trakya bölgesinde önemli bir boşluğu doldurduğu yakın bir zamanda görülecektir" dedi.

İSTİHDAMA KATKISI OLACAK

Optimed Güven Hastanesi'nde son sistem Hemşire Çağrı Sistemi, Kapalı Devre Gaz Sistemi ve Pnömatik Sistemin (Hastane içindeki tahlillerin, ilaçların ve belgelerin insan eli değmeden kapalı sistemle transferi) bulunduğunu kaydeden Optimed Güven Hastanesi Başhekimi Dr. Ayhan Arslan, Hastanenin hizmete girmesi ile birlikte Optimed Güven Hastanesi'nin istihdamada önemli bir katkısının olduğunu söyledi.

BAŞKA NELER VAR?

Hastane'nin Radyoloji Ünitesi'nde MR, Tomografi, Mamografi, Kemik Dastrorometresi, Dijital Röntgen ve Dobler Ultrasonografi'nin bulunacağını kaydeden Optimed Güven Hastanesi Başhekimi Dr. Ayhan Arslan, "Ayrıca Hastanemizin boyaları ve zemin kaplamalarının tamamı anti bakteriyel ve hijyenik bir şekilde yapıldı. Özellikle ameliyathaneler ve yoğun bakımda kullanılan havalandırma sistemi de Avrupa standartlarında olan Hepa Filtre denilen hijyenik bir sistem ile yapıldı" dedi.

15 GÜN KESİNTİLERDEN ETKİLENMEYECEK

Optimed Güven Hastanesi'nin kendisine ait trafosunun bulunduğunu da kaydeden Optimed Güven Hastanesi Başhekimi Dr. Ayhan Arslan, "Ayrıca jenaratörlerimiz ve kesintisiz güç kaynağımız ile birlikte Hastanemizin kendisine ait su deposu da bulunmakta. Daha başka bir deyişle Hastanemiz 15 gün sürecek bir su ve elektrik kesintisinden etkilenmeyecek bir sisteme sahip" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.