Su borcu ödemeyenlerin suları kesilmeye başlandı

Çerkezköy Belediyesi Su İşleri Müdürü Ali Süslü, gecikmiş su borçlarını yatırmayanların sularının kesilmeye başlandığını belirterek, su borcu olanların biran önce yatırmalarını istedi.

Su borcu ödemeyenlerin suları kesilmeye başlandı
18 Şubat 2008 Pazartesi 08:41

SU ABONELERİNİN YAKLAŞIK %6'ININ BELEDİYEYE SU BORCU VAR

Çerkezköy'de 23 bin civarında bulunan su abonesinden yaklaşık 1600 kadarının gecikmiş su borcu bulunuyor. Gecikmiş su borçlarını ödemeyen abonelerin sularının kesilmeye başlandığını beliirten Çerkezköy Belediyesi Su İşleri Müdürü Ali Süslü, Belediye'ye su borcu olanların biran önce ödemeleri konusunda uyarılarda bulundu.

ŞİMDİYE KADAR 100 ABONENİN SUYU KESİLDİ

Gecikmiş su borçlarını ödemeyen su abonelerinin sularının kesildiğini belirten Çerkezköy Belediyesi Su İşleri Müdürü Ali Süslü, "Belediyemize geçmiş aylardan su borcu bulunan abonelerimizin su borçlarını en kısa zamanda Belediyemize yatırmaları gerekiyor. Şuanda geçikmiş su borçlarını ödemeyenlerin sularını kesmeye başladık. Yaklaşık 1600 mükellefin suları kesilecek.

GECİKMİŞ SU BORÇLARINDA KOLAYLIK SAĞLANIYOR

Belediyemize gecikmiş su borcu bulunan abonelerin eğer maddi durumu çok iyi değilse durumuna göre taksitlendirme gibi ödeme imkanları da sunuyoruz. Bizim vatandaşlardan isteğimiz kendilerinin mağdur olmamaları için biran önce gelip su borçlarını ödesinler" dedi.

DENETİMLER DE SÜRÜYOR

Kaçak su kullananların son zamanlarda iyice azaldığını ama hala kaçak kullananların bulunduğunu belirten Su İşleri Müdürü Ali Süslü, "Çerkezköy'de kaçak su kullanımlarına karşı Zabıta ile birlikte denetlemelerimiz sürüyor. Cİddi bir takip ve sıkı araştırmalar sonucunda kaçak su kullananlar tespit ediliyor ve gerekli kanuni yasal işlemler yapılarak para cezaları veriliyor.

HAPİS CEZASI VAR

Kaçak su kullananları denetlemelerimiz sıklıkla devam ediyor. Amacımız kısa bir süre sonra kaçak su kullanıcısını yok etmek. Kaçak su kullananlar ise yakalandıkları taktirde para cezasına çarptırılıyorlar ve haklarında Savcılığa suç duyurusunda bulunuluyor" şeklinde açıklamada bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.