Su Günü’nde Tasarruflu Kartuş Dağıtıldı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla vatandaşlara tasarruflu su kartuşu dağıttı. 22 Mart Dünya Su Günü kapsamında Pınar Bulvarına kurulan çadırda ve Belediye hizmet binası girişinde vatandaşlara yüzde 66 oranında tasarruf sağlayacak su tasarruf kartuşu dağıtan Başkan Çetin, su tasarrufuna dikkat çekti.

Su Günü’nde Tasarruflu Kartuş Dağıtıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
25 Mart 2022 Cuma 11:19

SU TASARRUF KARTUŞU HEDİYE EDİLDİ

Pınar Bulvarı üzerinde kurulan çadırda vatandaşlarla bir araya gelen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, vatandaşlara su tasarrufu yapmanın öneminden bahsetti. Başkan Çetin, vatandaşlara sudan yüzde 66 oranında tasarruf sağlayacak su tasarruf kartuşu hediye etti.

“SU İSRAFINI ÖNLEYECEK TEDBİRLER ALMALIYIZ”

Dünya Su Günü ile ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, su israfını önleyecek tedbirler almak gerektiğini söyledi. Başkan Çetin, “Çocuklarımıza daha yaşanılabilir bir dünya bırakabilmenin ilk şartı, yaşadığımız çevreyi ve doğal kaynaklarımızı korumaktır. Bugün koruyacağımız her damla, yarın ihtiyaç duyacağımız suyun bir parçası olacaktır. Sadece ülkemizde değil, dünya genelinde de su kaynaklarının azalması büyük bir tehlike arz etmektedir. Bireysel olarak alabileceğimiz her önlem su israfının önüne geçecektir. Biz de farkındalık oluşturmak adına ilçemizde vatandaşlarımıza yüzde 66 oranında tasarruf sağlayacak su tasarruf kartuşu hediye ettik.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.