Şubat Meclisleri 2. Oturumla tamamlandı

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin 2021 yılı Şubat ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu pandemi tedbirleri kapsamında Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde Belediye Meclis Başkan Vekili Cengiz Memiş Başkanlığı’nda yapıldı

Şubat Meclisleri 2. Oturumla tamamlandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
05 Şubat 2021 Cuma 11:40


Açılış ve yoklamanın ardından Çerkezköy Belediyesi’nin Şubat ayı Meclis toplantısında ilk olarak bir önceki toplantıda İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilen Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün 15.01.2021 gün ve 07 sayılı parka isim verilmesi konusu görüşüldü. Yapılan görüşmeler neticesinde Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi 51. Sokak’ta bulunan parka Şehit Ilgar Özkan Parkı isminin verilmesi oy birliği ile kabul edildi.
  Belediye Meclis gündeminin 2. maddesinde yer alan Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 25.01.2021 gün ve 5 sayılı ek bütçe yapılması hakkındaki müzekkeresi görüşülerek, İşletme Müdürlüğü için 2 milyon TL ek Gelir ve Gider Bütçesi yapılmasına oy birliği ile karar verildi.
  Ardından İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 27.01.2021 gün ve 9 sayılı plan değişikliği konusu görüşülerek, İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda Belediye Meclisimizde oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra gündemin 4. maddesinde yer alan ve bir önceki toplantıda İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilen Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 27.01.2021 gün ve 3 sayılı Belediye hisseleri konusu görüşüldü ve 2 adet Belediye hissesisin satışı oy birliği ile kabul edildi.
  Gündemin son maddesi olan bazı Meclis Üyelerinin imzalarını taşıyan çay ocakları ve okul kantinlerine destek verilmesi hakkındaki önerge görüşülerek, pandemi döneminde çay ocaklarının kısmen açık olması ve okul kantinlerinden Milli Eğitim Müdürlüklerinin kira almaması nedeni ile oy çokluğu ret edildi. Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Meclis toplantıları sona erdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.