Şube Müdürü Yaşar Tekirdağ’a atandı

13 yıldır Çerkezköy İlçe Mili Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yürüten Hüseyin Yaşar, 27 Haziran tarihinde İzmir’e tayin olmuş ve gitme hazırlığı yaparken, Milli Eğitim Bakanlığı’nın muvafakatıyla değişiklik yapılarak Tekirdağ’a tayin oldu. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan atama ile Hüseyin Yaşar yeni kurulan Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı adı altında Meslek Edindirme ve Eğitim Şube Müdürü olarak önümüzdeki günlerde yeni görevine başlayacak.

Şube Müdürü Yaşar Tekirdağ’a atandı
26 Ağustos 2014 Salı 07:51

İZMİR DİYE BEKLERKEN TEKİRDAĞ’A TAYİN OLDU
2001 yılında Çerkezköy’e atanarak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görevine başlayan Hüseyin Yaşar, geçen 13 yılda yaptığı başarılı çalışmalar ile adından sıkça söz ettirmiş ve herkes tarafından taktir toplamıştı. Çerkezköy’deki 13 yıllık görev süresinin ardından yapılan atamalar kapsamında 27 Haziran tarihinde İzmir’e tayin olduğunu öğrenen Hüseyin Yaşar, gitme hazırlığında bulunurken, yeni bir kararla Tekirdağ’a atandı.
BÜYÜKŞEHİR’İN İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA ATAMASI YAPILDI
Milli Eğitim Bakanlığının muvafakatıyla ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin isteği doğrultusunda Tekirdağ’a atanan Yaşar, yeni kurulan Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Meslek Edindirme ve Eğitim Şube Müdürü olarak yeni görevine başlayacak. Yeni yapılan atamanın Hüseyin Yaşar içinde sürpriz olduğu öğrenilirken, Tekirdağ’ın Büyükşehir olması ve yeniden yapılanma sayesinde oluşan ihtiyaçtan dolayı Hüseyin Yaşar artık Tekirdağ’da görev yapacak.
ÖĞRETMENLİK MESLEĞİNE 1986 YILINDA BAŞLADI
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni kurulan Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı adı altında Meslek Edindirme ve Eğitim Şube Müdürü olarak ataması yapılan Hüseyin Yaşar’ın önümüzdeki günlerde yeni görevine başlaması bekleniyor. 1986 yılında öğretmenlik mesleğine başlayan Yaşar, sırasıyla Elazığ, Nevşehir ve Çanakkale’de görev yaparken, 13 yıldır da  Çerkezköy’de Şube Müdürlüğü görevinini başarıyla sürdürmekteydi. Çerkezköy Gazetesi olarak Hüseyin Yaşar’a yeni görevinde başarılar dileriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sebahattin Yaşar - 10 yıl önce
yeğenime yeni görevinde başarılar diliyorum.hayırlı uğurlu olsun
Avatar
ERDOĞAN YAŞAR - 10 yıl önce
yeni görev yerinde üstün başarılar diler eğitime büyük hizmetler vereceğine inanıyorum