Sucu; ‘Vicdanınızın özgür sesiyim’

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili aday adayı Arzu Mandalı Sucu’nun düzenlediği tanıtım toplantısı büyük bir salonda yapılırken, Sucu’ya destek vermek için gelenler salona sığmadı. Alkışlar eşliğinde sahneye gelen Sucu yaptığı konuşmada, “Memleketiniz, mezhebiniz ne olursa olsun, artık alternatifiniz var. Ben sizin vicdanınızın özgür sesiyim. Hiçbir şeye bulaşmadım ve bu nedenle beni geri çekecek hiçbir şey yok. CHP çatısı altında, hiç kimseden çekinmeden, sizlerin menfaatine olan her şeyi masaya yumruğumu vura vura söyler ve yaptırırım” dedi

Sucu; ‘Vicdanınızın özgür sesiyim’
24 Şubat 2015 Salı 19:54

 KATILIM OLDUKÇA YOĞUN OLDU

CHP Tekirdağ Milletvekili aday adayı Arzu Mandalı Sucu, önceki akşam düzenlediği programda CHP üyelerine seslendi. Kapaklı CHP İlçe Teşkilatı yanındaki salonda düzenlenen aday adayı tanıtım toplantısına katılım yoğun olurken, Arzu Mandalı Sucu’ya destek vermek için programa gelenler salona sığmadı. Yüzlerce vatandaşın katıldığı programa Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Tekirdağ Milletvekili aday adayı Şerafettin Terzi, CHP’li Kapaklı ve Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

TEŞKİLAT OLARAK İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Programın açılış konuşması CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin tarafından yapıldı. Seçkin yaptığı konuşmada, “Teşkilat olarak Kapaklı’da ilkleri gerçekleştirdik. İnşallah Kapaklı’dan bir vekil çıkartarak ilkleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu güzel ve anlamlı programa katıldığınız için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

BİRLİKTE HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR

Seçkin’in konuşmasının ardından kürsüye çıkan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, programa katılan vatandaşlara teşekkür etti. Aday tanıtım toplantısına katılan Vahap Akay’a da ayrıca teşekkür eden Mandalı; “Vahap kardeşimle yerel seçimler öncesinde birlikte hareket ettik. Yaptığımız takım çalışması neticesinde de Kapaklı ve Çerkezköy Belediyesi’ni CHP’ye kazandırdık. Şimdi yine birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Kızımın aday adaylığı sonrasında bazı kesimler ailemle ilgili dedikodular üretmeye başladı. Ailecek siyasete girdiğimiz konuşuluyormuş. Kızım büyük bir yüreklilik göstererek aday adaylığını açıkladı. CHP’ye gönül vermiş gençlerden de aynısını bekliyorum. Onlar da siyasete girsinler, siyasetten uzak durmasınlar” dedi.

KIZIMDAN BAŞKASININ İSMİNİ YAZI DİYEMEM

Mandalı konuşmasının devamında ise, “Haziran ayında yapılacak olan seçimlerde CHP’nin iktidar olamaması halinde ülkedeki son seçim olacak. Eğer CHP iktidar olamazsa, ülke bir daha sandık yüzü göremez. Başkanlık sistemi gelir, tepedeki ne derse o olur. Bu nedenle çok çalışıp CHP’yi iktidar yapmalıyız. Tekirdağ genelinde çok aday var fakat Kapaklı’nın bir tane aday adayı var. Bu nedenle Kapaklı halkında ricam, vekil adayına sahip çıksınlar. Sandıkta birinci tercihiniz Arzu Mandalı Sucu olsun, daha sonra kimi isterseniz onu yazın. Ben kızımdan başka herhangi bir ismi yazın diyemem” diye konuştu.

ÖZGEÇMİŞİNDEN BAHSETTİ

İrfan Mandalı’nın konuşmasının ardından kürsüye çıkan Arzu Mandalı Sucu, salonu dolduran vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı. Özgeçmişinden bahsettikten sonra neden aday olduğu konusunda açıklama yapan Sucu, “Hepinizin bildiği gibi başımızdan çok kötü olaylar geçti. Ben de bu olaylar nedeniyle babamın mensubu olduğu DSP Genel Merkezi’ne giderek Genel Başkan Masum Türker’le görüştüm. Aslında amacım Türker’le kavga etmekti. Ancak Türker bana, ‘Baban için sürdürdüğün kavganı memleket için de sürdüreceksen seni partide görmek istiyorum’ dedi. Ben de partiye katıldım ve ilk olağan kongrede Parti Meclisi Üyesi oldum. Kısacası memleketin getirildiği duruma isyan ettim, siyasete girdim ve 2011 Genel Seçimlerinde DSP’den 1. Sıra Tekirdağ Milletvekili adayı oldum. Bu vesileyle insanlara ulaşma fırsatı buldum ve memleketin kötü gidişatını ulaşabildiğim herkese anlatmaya çalıştım” dedi.

KİMSE ÖNÜMÜZDE DURAMAZ

Türkiye’de genç ve kadın siyasetçinin kolay yetişmediğini vurgulayan Sucu; “Maalesef ülkemizde genç ve kadın siyasetçi kolay yetişmiyor. Ama benim memleketim olan Trakya’da kadın ve erkek eşittir. Siyasette de erkeklerle eşit şartlarda yarışabilmek için daha yürekli olmak gerekiyor. Ben siz değerli CHP Üyelerinden aldığım destekle bu gücü yüreğimde hissediyorum. CHP Atatürk’ün emaneti ve Cumhuriyet’in temel taşı niteliği taşıyor. Hepimiz aynı kaygılarla bu partide bulunuyoruz. Ben değil, biz olursak, farklılıklardan utanarak değil, yenisini ekleyerek yolumuza devam edersek hiç kimse önümüzde duramaz” açıklamasında bulundu.

YUMRUĞU VURA VURA SÖYLER YAPTIRIRIM

CHP’nin Kapaklı’daki tek, genç ve aynı zamanda kadın Milletvekili aday adayı olmaktan gurur duyduğunun altını çizen Sucu, CHP’li üyelerin neden kendisine oy vermeleri gerektiğini şu ifadelerle özetledi; “Memleketiniz, mezhebiniz ne olursa olsun, artık alternatifiniz var. Ben sizin vicdanınızın özgür sesiyim. Hiçbir şeye bulaşmadım ve bu nedenle beni geri çekecek hiçbir şey yok. CHP çatısı altında, hiç kimseden çekinmeden, sizlerin menfaatine olan her şeyi masaya yumruğumu vura vura söyler ve yaptırırım.”

KADINLARIMIZA DESTEK OLALIM

Kapaklı’da bulunan CHP üyelerinin kendisine destek vereceğinden emin olduğunu sözlerine ekleyen Arzu Mandalı Sucu, “Desteğinizi yanımda hissediyor ve sizlerden aldığım güçle bu yola çıkıyorum. Bu vesileyle sizlere seslenmenin gururunu da yaşıyorum. İnşallah sizlerin de desteği ile Kapaklı’dan Ankara’ya köprü kuracak ve sizi en iyi şekilde temsil edeceğim. İnşallah bu kalabalık diğer genç arkadaşlarıma, kadın arkadaşlarıma da cesaret verecek. Kadınlarımıza destek olalım. Çünkü kadın öğrenirse, çocuğuna da öğretir. Böylece memleket de gelişir” dedi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.