Su'da ödeme problemi sona erdi

Su abone bilgilerinin TESKİ'ye aktarımı gerçekleşti. Sistemin yenilenmesi nedeniyle iki gündür ödenemeyen su faturaları dün itibariyle ödenmeye başlandı

Su'da ödeme problemi sona erdi
27 Kasım 2014 Perşembe 08:40

VERİ AKTARIMI GERÇEKLEŞTİ

 Su faturaları otomatik ödeme talimat bilgileri TESKİ’nin kurulması ile birlikte abone bilgilerinin veri aktarımlarının yapılması nedeni ile geçici olarak tahsilatlar sisteme aktarılmamakta ve abone okuma bilgileri de bankalara iletilememekteydi.

TAHSİLAT İŞLEMLERİ YAPILIYOR

Çerkezköy Belediyesi yetkililerinden alınan bilgiye göre sorun ortadan kalktı. Yetkililer "2 günlük veri aktarımı sonrasında sistemimiz değişti. Tahsilat işlemlerimiz tekrar başladı. Vatandaşlarımıza duyurulur" ifadelerini kullandılar.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir - 9 yıl önce
su faturaları otomatik ödemede olan abonelerin maruz kaldığı 4 tl lik ceza için de bi açıklama yapmayı düşünüyor mu acaba yetkililer???