Süleymanpaşa Belediyesi Çanakkale gezileri başladı

Süleymanpaşa Belediyesi Kültür Gezileri kapsamında Çanakkale turlarını başlattı. Çanakkale’yi ve şehitlikleri gezip görmek isteyen vatandaşlar geziye büyük ilgi gösterdi

Süleymanpaşa Belediyesi Çanakkale gezileri başladı
27 Mart 2015 Cuma 19:05

 Süleymanpaşa Belediyesi Kültür gezileri kapsamında hazırlanan Çanakkale gezilerinin ilki, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın da katılımı ile başladı.

“SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİMİZE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

Gezi esnasında Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat yaptığı açıklamada ‘’ Süleymanpaşa Belediyesi olarak sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem veriyoruz. Gezilerimiz Çanakkale, Edirne ve diğer kültür mirasının bulunduğu illerle devam edecek.” dedi.

İLK ÖNCE NAMIK KEMAL VE SÜLEYMANPAŞA ZİYARET EDİLDİ

Süleymanpaşalı vatandaşlar tarafından oluşan 45 kişilik grup, ilk olarak Bolayır’da bulunan Namık Kemal ve Süleymanpaşa mezarı ziyaretinin ardından, Kilitbahir, Namazgah Tabyası, Kocaseyit Heykeli, Şahindere Hastane Şehitliği, Çanakkale Şehitler Abidesi, Yahya Çavuş Şehitliği ardından öğle yemeği molası için Alçıtepe köyünde yaklaşık bir saatlik mola verildi.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN EŞKİNAT’A TEŞEKKÜR

Geziden oldukça memnun kalan ve gezdikleri her noktada duygulu anlar yaşayan Süleymanpaşalı vatandaşlar, Çanakkale’deki bu yaşanan bu büyük mücadelenin izlerinin ve hareketlerinin herkes tarafından görülmesi gerektiğini, ayrıca kendilerine bu büyük destanın yaşandığı Çanakkale’yi gezme ve görme imkanı sağlayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a sonsuz teşekkürlerini ilettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.