Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri simit fırınlarını denetledi

Süleymanpaşa Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü işbirliğinde Süleymanpaşa’da ki simit fırınlarına denetim gerçekleştirildi

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri simit fırınlarını denetledi
06 Mart 2015 Cuma 08:52

 KONTROLLER YAPILDI

Denetimlerde işyeri açma ve çalışma ruhsat şartları, simit gramajları, fiyat tarifeleri, teknik ve hijyenik şartlar ile diğer hususlar hakkında kontroller yapıldı.

İDARİ VE CEZAİ YAPTIRIMLAR UYGULANDI

Denetimler hakkında bilgi alıp açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, yapılan denetimlerin vatandaşların sağlığı açısından önemine değinirken; “Süleymanpaşa’da yaşayan 180 bin vatandaşımızın sağlık ve huzurunu düşünerek çeşitli alanlarda denetimlerini arttıran ekiplerimiz bugün de simit fırınlarını denetledi. Ruhsat ve Denetim Müdürlüğümüz ile Zabıta Müdürlüğümüzün birlikte yürüttüğü çalışmada eksikleri olan işletmelerimize eksiklerini tamamlamaları için süre verirken sağlık açısından riskli gördüğümüz fırınlara da gerekli idari ve cezai yaptırımlar uygulandı. Halkımızın sağlıklı gıdalar tüketmesini esnafımızın ürünlerini doğru şekilde vatandaşlarımıza ulaştırmasını sağlamak amacıyla ekiplerimizin denetimleri sürecek” diye konuştu.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.