Süleymanpaşa Belediyesi kültür gezileri başladı

Süleymanpaşa Belediyesi kültür gezileri kapsamında Ramazan ayı boyunca her gün Edirne’ye düzenleyeceği gezilerin ilkini gerçekleştirdi

Süleymanpaşa Belediyesi kültür gezileri başladı
03 Temmuz 2014 Perşembe 07:30

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen geziye yaklaşık 45 Süleymanpaşalı katıldı. Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Meral Özdemir geziye katılanları uğurlarken yaptığı açıklamada, “Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat, bugün izinli olduğu için sizleri uğurlamaya gelemedi. Ancak sizlere selamlarını iletip hayırlı yolculuklar diledi. Bende sizlerin Edirne’de kültür dolu bir gün geçirmenizi diliyorum” şeklinde konuştu.
NERELERİ GEZECEKLER?
Tamamen ücretsiz olarak Edirne’ye giden kafilenin ilk durağı Kırkpınar Yağlı Güreş Alanı olacak. Yağlı güreşlerin yapıldığı alanın ardından Edirne yeni sarayının kalıntılarının inceleneceği gezide bir sonraki durak Balkan Savaşı’nda şehit olan askerlerimizin şehitliği olacak.
Dilek Torun’un rehberliğini yapacağı Süleymanpaşa Belediyesi kültür gezilerinde, II. Beyazıt Külliyesi (Sağlık Müzesi), Selimiye Camisi, Eski Cami (Ulu Cami) ve Üç Şerefeli Cami, serbest zaman ve Arasta çarşısının gezilmesinin ardından hep birlikte iftar yapılması ve teravih namazı ile sona erecek.
RAMAZAN BOYUNCA DEVAM EDECEK
Süleymanpaşa Belediyesi ücretsiz kültür gezileri Ramazan ayı boyunca devam edecek. Kültür gezileri kapsamında araçlar her gün saat 12.30’da Tekirdağ Valiliği önünden hareket edecek.
Süleymanpaşa Belediyesi Kültür Gezilerine katılmak isteyenler nüfus kağıtları ile birlikte Süleymanpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü personeli Öznur Koç’a isimlerini ve gitmek istedikleri günü yazdırarak başvurabilir.
Detaylı bilgi için 0850 450 59 59-120 nolu hattı arayabilirsiniz…

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.