Süleymanpaşa Belediyesi Mahalle İftarları 100. Yıl Mahallesi’nde başladı

Süleymanpaşa Belediyesi geçmiş yıllarda kurulan iftar çadırının yerine her gün bir mahallede iftar düzenleme projesine ilk iftarla birlikte 100. Yıl Mahallesi’nde başladı.

Süleymanpaşa Belediyesi Mahalle İftarları 100. Yıl Mahallesi’nde başladı
01 Temmuz 2014 Salı 07:05

100. yıl aile çay bahçesinde gerçekleştirilen iftara Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve ailesi, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ve ailesi, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özdemir ve ailesi ile mahalle sakinleri katıldı.
Başkan Eşkinat’ın da yemek servisi yaptığı iftarda mercimek çorbası, etli bezelye, pilav, ayran, tulumba tatlısı ve hurma ikram edildi.
Dualarla açılan oruç sonrası tek tek masaları gezerek “Afiyet olsun” diyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, yaptığı açıklamada, “Ramazan ayında iftar çadırı kurmak yerine mahallelerimizde iftarlar düzenleyip tüm mahalle sakinlerimizle kucaklaşmak istedik. Ramazan ayı bolluk bereket ayıdır. Bolluk ve bereketin artması için paylaşmak gerekir. Süleymanpaşa Belediye Başkanı olarak vatandaşlarımızla birlikte oruç açmanın mutluluğu içerisindeyim” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.