Süleymanpaşa Belediyesi’nden Camilere Bayram Temizliği

Süleymanpaşa Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Süleymanpaşa ilçesi sınırlarındaki camilerin temizliğini yapmaya devam ediyor.

Süleymanpaşa Belediyesi’nden Camilere Bayram Temizliği
30 Eylül 2014 Salı 07:23

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde oluşturulan camileri temizleme ekibi şuana kadar Aydoğdu Camii, Hacıilbey Camii, Hacı Hüseyin Efendi Camii, Nusratlı, Seymenli, Hacıköy, Ferhadanlı, Yağzır, Güveçli, Yukarı Kılıçlı, Kaşıkçı, Kayı, Kılavuzlu ve kayı Mahallelerinde bulunan camiler temizlendi.

Kurban Bayramına hazırlık çalışmaları kapsamında cami içinde halılar süpürülüyor ve yıkanıyor, kapı ve camlar itina ile siliniyor, ayakkabılıklar temizleniyor ve duvarlarda asılı tablolardan avizelere kadar geniş çaplı bir şekilde temizlik gerçekleştiriliyor.
Camilerde yapılan temizlik ile ilgili konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat “İlçe genelindeki şuana kadar 15 camiyi Kurban Bayramı öncesi temizlettirerek bayrama hazır hale getirdik. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmesini amaçlıyoruz. Süleymanpaşa Belediyesi olarak bayram öncesi diğer camilerin de hız kesmeden temizliğini yapacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.