Süleymanpaşa Belediyesi’nden camilere Ramazan temizliği

Süleymanpaşa Belediyesi, Ramazan ayı dolayısı ile Süleymanpaşa’daki camilerde temizlik hizmeti vermeye başladı.

Süleymanpaşa Belediyesi’nden camilere Ramazan temizliği
04 Temmuz 2014 Cuma 07:49

Vatandaşların hijyenik bir ortamda huzur içerisinde ibadet yapmasını sağlamak amacıyla Süleymanpaşa Belediyesi’nin görevlendirdiği ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında şuana kadar Kumbağ Camisi, Barbaros Camisi, Barbaros Hayrettin Paşa Camisi, Topağaç Camisi, Altınova Çeliker Camisi ve 100. Yıl Ebubekir Sıddık Camisi temizlendi.
Süleymanpaşa’daki tüm camilerde gerçekleşen çalışmada camilerdeki halılar yıkanıp süpürülürken camlar, kapılar ve duvarlar da siliniyor.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat camilerin Ramazan ayında daha yoğun kullanıldığı için daha hijyenik olması gerektiğini belirterek yaptığı açıklamada, “Rahmetin ve bereketin bol olduğu Mübarek Ramazan ayında camilerimizin kullanımı yoğunlaşıyor. Bu nedenle vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir ortamda Ramazan ayını geçirmesi ve ibadet edebilmeleri amacıyla Süleymanpaşa’mızda titiz bir çalışma sürdürüyoruz. Camilerimizin temizliğinde halılar vakumlu yıkama makineleri ile yıkanıyor. Kapı, pencere ve duvarların da temizliğinin yanı sıra tüm mekanlar elden geçiriliyor” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.