Süleymanpaşa Belediyesi’nden çiftçinin yüzünü güldürecek proje

Süleymanpaşa Belediyesi, Tarımsal Destek ve Danışma Birimi’ni kurarak çiftçinin yanında olacak.

Süleymanpaşa Belediyesi’nden çiftçinin yüzünü güldürecek proje
21 Temmuz 2014 Pazartesi 07:54

Süleymanpaşa Belediyesi Tarımsal Destek ve Danışma Birimi kurulum çalışmaları Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın başkanlığında yapılan toplantı ile başladı.
Toplantıya Başkan Eşkinat’ın yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse, Süleymanpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdür V. Umut Talayman, Süleymanpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Peyzaj Mimarı Gülcan Erol ve Ziraat Mühendisi Seda Gökgöz katıldı.
Toplantıda kurulacak Tarımsal Destek ve Danışma Birimi ile paylaşımlarda bulunulurken Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat yaptığı konuşmada, “Süleymanpaşa Belediyesi Tarımsal Destek ve Danışma Birimimiz ücretsiz olarak tamamen çiftçimizin yüzünü güldürmeye yönelik bir proje. Bu proje ile çiftçimize teknik bilgiler verip ürünlerini daha verimli ve sağlıklı bir şekilde vatandaşlara ulaştırması için danışmanlık yapacağız. Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek tarım ve teknoloji fuarında da tanıtımımızı yapacağız.” dedi.
Sözlerine devam eden Başkan Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi olarak çiftçilere yönelik sürprizlerin de olacağını dile getirirken benzer birimler, odalar, üniversiteler ve mühendisler ile iletişime geçip Süleymanpaşa çiftçisi için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını belirterek sözlerini noktaladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.