Sun Mimarlık’ta hedef nitelikli proje üretmek

Yaklaşık 3 yıldır Çerkezköy’de çeşitli projelerde yer alan Mimar Fatih Güneş’in sahibi olduğu Sun Mimarlık bölge halkının hizmetine girdi. Sun Mimarlığın bina yalıtım, mantolama, çelik çatı ve yapılar, dekorasyon uygulamaları gibi inşaatın tüm aşamalarında aktif olarak rol aldığını dile Getiren Mimar Fatih Güneş, "Yaratıcı, tecrübeli ve profesyonel yaklaşımımızla müşteri memnuniyetini ön planda tutarak birçok başarılı çalışmaya imza atmayı hedefliyoruz" diye konuştu

Sun Mimarlık’ta hedef nitelikli proje üretmek
23 Nisan 2012 Pazartesi 00:00

Mimar Fatih Güneş’in sahibi olduğu Sun Mimarlık Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcan Sokak Engin Baysak İş Merkezi’nde hizmet vermeye başladı. Sun Mimarlığın bölge genelinde mimari plan, proje, dekorasyon ve 3 boyutlu tasarım çizimlerinin yanı sıra mimari uygulama konusunda da uzman ekipleri ile hizmet vereceğini dile getiren Mimar Fatih Güneş, "Hedefimiz, bölgede nitelikli projeler ortaya çıkarmak" diye konuştu.
NİTELİKLİ PROJELER ORTAYA ÇIKARMAK İSTİYORUZ
Konuşmasında Çerkezköy’ün günden güne büyüyen ve gelişen bir bölge olduğuna dikkat çeken Fatih Güneş, "Daha önce bu bölgede birçok proje uygulamamız oldu. İnşaatın her aşamasında tecrübemizi çalışmalarımıza aktardık Buna devam edeceğiz. Uygulanabilir ve nitelikli projeler ortaya çıkarmak istiyoruz. Şantiye çıkışlı olduğumuz için bu konuda tecrübeliyiz. Bir mimar olarak işi insanlara doğru anlatmak ve uygulamayı da bizzat yapmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.
BİRÇOK ALANDA HİZMET VERİYOR
Sun Mimarlık olarak verdikleri hizmetlere değinen Güneş, "Sun Mimarlık olarak mimari, iç mimari proje uygulama ve danışmalık hizmetlerimizin yanı sıra ruhsat projesi, taslak ve etüt çizim hizmetleri, 3 boyutlu modelleme, render ve görsel hizmetlerimiz de mevcut.  Ayrıca çelik konstrüksiyon proje ve uygulama hizmetlerimiz, endüstriyel tasarım hizmetlerimiz, ahşap mobilya tasarımı, mağaza dekorasyon ve yenileme proje ve uygulama hizmetlerimiz, fuar standı tasarım ve uygulama hizmetlerimiz, mimari, iç mimari, hazır mimari yapıların ve objelerin 3 boyutlu modelleme ve görsellerinin hazırlanması hizmetlerimiz de var" ifadelerini kullandı.
UYGULAMADA NE GİBİ HİZMETLER VAR
Güneş, verdikleri uygulama hizmetleri ile ilgili olarak da, "İnce ve kaba inşaatın her aşamasında uygulama hizmetleri veriyoruz. Sun Mimarlık olarak ayrıca alçı dekorasyon ve iç mekan yenileme uygulama hizmetleri, daire içi tüm yenileme uygulama hizmetleri, kaba inşaat demir ve kalıp uygulama hizmetleri, sıva, şap, seramik, alçı, boya gibi ince uygulama hizmetleri, mantolama ve ısı yalıtım uygulama hizmetleri, çelik konstrüksiyon merdiven, çatı ve güçlendirme uygulama hizmetleri de vermekteyiz" diye konuştu.
BSH’IN YENİ BİNASINI SUN MİMARLIK HAYATA GEÇİRECEK
Çerkezköy’de faaliyet gösteren BSH firmasının yeni fabrikası için verdikleri projenin onaylandığını kaydeden Güneş, "Yaptığımız proje onaylandı. Tasarımlarımız, teknik detaylar tamam. Şu an uygulama aşamasındayız. Binadaki bekleme salonu, toplantı odaları, showroom gibi birimleri hayata geçireceğiz" bilgisini verdi. Geçtiğimiz yıl çıkan yangın sonrası büyük hasar gören Büyük Mağaza’nın da tüm tadilat işlerini yaptığını hatırlatan Güneş, "Binada çıkan yangından sonraki tüm tadilat işlerinin sorumlusuydum. Dış cephe, çatı ve elektrik projesi dahil olmak üzere projenin tüm uygulamasını yaptık" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.