Sünnet kayıtları başladı

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘2016 Yılı Toplu Sünnet Şöleni’ için Sünnet kayıtları başladı

Sünnet kayıtları başladı
23 Şubat 2016 Salı 15:52

KAYITLAR BAŞLADI

Sünnet şöleni kayıtlarının başladığını ve 25 Mart Cuma günü mesai bitiminde biteceğini açıklayan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, dar gelirli ve yoksul ailelerin bu tarihe kadar çocuklarını Belediye’ye getirerek, kayıt yaptırmalarını istedi.

ŞÖLENİ GELENEKSEL HALE GETİRDİK

Düzenlenecek sünnet şöleni ile Kapaklı’daki yoksul ailelere ulaşmayı ve sünnet düğünü yapmaya gücü yetmeyen ailelerin çocuklarının sünnet düğünlerini yapmaya devam ettiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Geçtiğimiz yıllarda maddi durumu iyi olmayan birçok ailemizin çocuklarını sünnet ettirdik ve onlar için sünnet şölenleri düzenledik. Bu yıl da bunu devam ettiriyoruz. Artık şölenimizi geleneksel hale getirdik” dedi.

ŞAHSEN MÜRACAAT ETMELERİ GEREKİYOR

Mandalı konuşmasının sonunda ise, “Toplu sünnet şölenine katılmak isteyen ailelerimizin Kapaklı Belediyesi’nde 6’ncı katta bulunan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz’e şahsen müracaat etmeleri gerekiyor. Müracaat sırasında anne ve baba kimlik fotokopisi, sünnet olacak olan çocuğumuzun kimlik fotokopisi, anne veya babanın ikametgah belgesi ve yine muhtarlıklardan alınacak olan  fakirlik belgesini yanlarında bulundurmaları gerekiyor. Ayrıca Vatandaşlarımız 444 8 059  Dahili: 115ve 187 nolu telefonlardan ayrıntılı bilgi alabilirler'' diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.