Sünnet şöleni bugün

1 Temmuz-15 Ağustos tarihleri arasında Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak sünnet ettirilerek, erkekliğe ilk adımını atan 154 çocuk için bu akşam Anfi Tiyatro'da muhteşem bir sünnet şöleni düzenlenecek.

Sünnet şöleni bugün
25 Ağustos 2007 Cumartesi 08:37

HERKES DAVETLİ

Ünlü pop şarkıcısı Fulden Uras'ın da sahne alacağı ve renk katacağı sünnet eğlencesinin bugün saat 20.00'da Anfi Tiyatro'da başlayacağını belirten Belediye Başkanı Ali Ertem, "Bu özel günde tüm Çerkezköy halkının sünnet olan çocuklarımızın eğlencesine katılarak, onların bu mutluluğunu paylaşmalarını arzu ediyorum" dedi.

MEVLİD-İ ŞERİİF OSMANLI CAMİİ'NDE

Sünnet ettirilen 154 çocuk için bugün İkindi Namazı'nı müteakip Osmanlı Camii'nde Mevlid-i Şerif okutacaklarını belirten Belediye Başkanı Ali Ertem, "Mevlid-i Şerif'in okunmasının ardından sünnet olan çocuklarımız ile birlikte Anfi Tiyatromuze geçerek, buradaki eğlencemizi başlatacağız. Buradaki eğlencemizde ünlü sanatçı Fulden Uras bizlerle beraber olacak ve bu yavrularımızın mutlu gününde sahne alacak" dedi.

HEDİYELER DE VERİLECEK

Maddi durumu iyi olmayan çocuğu sünnet ettiren Çerkezköy Belediyesi öte yandan çocukların sünnet elbiselerini ve takılarını da aldı. Bugüngü eğlenceye süsnet elbiseleri ile çıkacak olan küçük afacanlara eğlencede Belediye Başkanı Ali Ertem tarafından hediyeleri de verilecek.

KLASİK MANADA BELEDİYECİLİK YAPMIYORUZ

Belediyeciliğin klasik manada yol, su ve altyapı olmadığını belirten Belediye Başkanı Ali Ertem, "Bunlar Belediye'nin asli görevleridir. Bir de işin sosyal belediyecilik yönü var. Vatandaşla iç içe olma, onların sıkıntılarını, dertlerini paylaşma sosyal belediyeciliğin bir yönüdür. Bİz de bu kapsamda maddi durumu iyi olmayan, geçinmekte zorluk çeken vatandaşlarımızın çocuklarının sünnetlerini Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğü'nde yaptık, bugünde düğünlerini yapacağız. Mutluluklarına, gözlerinin içlerinin gülmesine tanıklık edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.